روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان تیمور باقری گفت:۵۸۴ فقره کارت هوشمند ویژه رانندگان و ناوگان باری وتعداد ۴۸ فقره کارت هوشمند نیز مربوط به رانندگان و ناوگان بخش مسافری در این مدت صادر شده است.
او گفت:یکی از اهداف اجرایی کردن کارت هوشمند، متمایز کردن رانندگان حرفهای و غیر حرفهای است کارت هوشمند برای رانندگان ناوگان باری و مسافری به عنوان مدرک شناسایی رانندگان در بخش حمل ونقل جادهای محسوب میشود.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان گفت: کارت هوشمند ضریب امنیتی بالایی دارد امکان شناسایی دقیق رانندگان، تشخیص رانندگان فعال از غیرفعال، جلوگیری از صدور کارتهای تکراری یا تقلبی، ایجاد گردش کار و ثبت تخلفات راننده از جمله مزیتهای کارتهای هوشمند رانندگان است.
باقری گفت: بر اساس دستورالعمل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل جادهای در حال حاضر به صورت غیر حضوری تمدید میشود.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر بیش از ۱۱هزار نفر راننده باری و مسافری و همچنین بیش از ۱۰هزار دستگاه ناوگان باری و مسافری، در بخش حمل و نقل عمومی جادهای تحت پوشش این اداره کل فعالیت مینمایند.