حسن حسینی گفت: دولت قبل اقداماتی در خصوص حذف آرام شمول ارز ترجیحی در خصوص برخی اقلام انجام داده بود که واکنشهای زیادی از سوی مردم نداشت، اما حذف ارز ترجیحی برای آرد و گندم توسط دولت سیزدهم سر و صدای زیادی توسط برخی افراد خاص و در فضای مجازی به پا کرده است.
او گفت: بعد از انقلاب اسلامی در دو مرحله یارانه برخی اقلام حذف شد و این اقدام نتایج خوبی در ارتقای کیفی گندم و آرد و نان داشت، اما بعد از آن دوباره یارانه به گندم تعلق گرفت.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: تا پیش از تصمیم دولت سیزدهم برای حذف یارانه ها، دولت گندم را با احتساب تمام هزینههای جانبی آن هر کیلوگرم ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان از کشاورز میخرید که در نهایت هر کیلوگرم برای دولت ۱۵ هزار تومان تمام میشد، بعد همین گندم را به قیمت هر کیلوگرم ۱۲ هزار تومان به مصرف کنندگان صنفی و صنعتی میداد.
حسینی گفت: در شرایط مزبور و با احتساب تولید سالانه ۱۲ میلیون تن گندم در کشور و مصرف سرانه ۶.۵ کیلوگرم گندم برای هر ایرانی در ماه، اگر دولت یارانه گندم را نقدا به خود مردم پرداخت کند به مراتب با صرفهتر از اختصاص این یارانه به دستگاههای مختلف است و باعث میشود دست کسانی که از این یارانه ها، چندین میلیارد تومان پول به جیب میزنند، کوتاه شود.
او گفت: اگر توجه داشته باشید از سال قبل قیمت برنج ایرانی و حتی برنج خارجی با شیب ملایمی افزایش یافت، در حالی که مصرف غالب ایرانیها برنج و نه ماکارونی است، اما در برابر سرو صدایی که برای گران شدن ماکارونی در فضای مجلس و توسط برخی افراد برپا شد، هیچ اعتراضی برای گران شدن برنج انجام نگرفت.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: به طور قطع جیب کسانی که از یارانه گندم برای ماکارونی پر میشد، خیلی بزرگتر از جیب کسانی بوده است که از یارانه برنج نفع میبردند و نفع برخی افراد در یارانه اختصاص یافته به گندم به مراتب بیشتر از نفع برخی دیگر در یارانه برنج بوده است، لذا سرو صداها برای گران شدن ماکارونی بسیار زیاد است.
حسینی گفت: به باور من، دولت باید محکم در برابر اعتراضها ایستادگی کند و گندم را به همه با قیمت هر کیلوگرم ۱۲ هزار تومان بدهد که این امر قطعا به نفع مردم است.