سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولیدات استان نباید با نام‌های تجاری دیگر به بازار مصرف ارایه شود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به نامگذاری امسال مبنی بر "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" اساسی‌ترین راهبرد امسال حمایت از تولید و توسعه واحد‌های تولیدی است.

 حسین مدرس خیابانی گفت: بر همین اساس بازدید‌های دوره‌ای برای رفع مشکلات واحد‌های تولیدی پیش بینی شده است که در حال انجام است.

او گفت: ترغیب دستگاه‌های اجرایی و مصرف کنندگان داخل استان به استفاده از تولیدات داخلی از دیگر برنامه‌هایی به شمار می‌رود که پیگیری می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: علاوه بر این با صدا و سیمای مرکز استان برای تهیه تیزر‌های رایگان و یا ارزان قیمت برای معرفی محصولات واحد‌های تولیدی مذاکره شده است.

مدرس خیابانی گفت: در بازدید از واحد‌های تولیدی زاهدان در مباحثی که واحد‌های تولیدی با دستگاه‌هایی در خصوص صدور مجوز‌های متفاوت به مشکل برخورده بودند، به دستگاه‌های مذکور تنها تا پایان خرداد ماه سال جاری برای رفع مشکل‌های طرح شده، فرصت داده شده است.

او از مهم‌ترین مشکلات واحد‌های تولیدی مستقر در استان را بالا بودن هزینه تولید به سبب مشکلاتی همچون بالا بودن هزینه حمل و نقل به دلیل دور از مرکز بودن و کمبود نیروی فنی و متخصص عنوان کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در این خصوص نیز ساخت مراکز فنی و حرفه‌ای جوار شهرک و سوله برای واحد‌های دانش بنیان باید پیگیری و اجرا شود.

مدرس خیابانی گفت: در استان تولیدات مرغوبی در بخش‌های مختلف وجود دارد که لزوم برند سازی و نام و نشان تجاری آن‌ها از اهمیت به سزایی برخوردار است و نباید با نام‌های تجاری دیگر به بازار مصرف ارایه شود.

او گفت: از دیگر مشکل‌های احصا شده واحد‌های تولیدی بالا بودن هزینه‌های بسته بندی است که مقرر شده است با ارایه مجوز‌ها و تسهیلات مورد نیاز برای راه اندازی واحد‌های بسته بندی، این مورد نیز تا حدود زیادی مرتفع شود.

استاندار سیستان و بلوچستان اگفت:  قرار شده است برای تامین شیر مورد نیاز واحد‌های تولیدی داخل استان نیز که سالهاست از مشکلات بزرگ واحد‌های لبنی استان به شمار می‌رود، نسبت به افزایش صدور مجوز‌های دامداری اقدام شود، علاوه بر این دستورات لازم برای تامین نیاز دامداری‌های موجود نیز داده شده است.

مدرس خیابانی خاطر نشان کرد: در زمینه عدم وابستگی استان در خصوص کالا‌های اساسی همچون روغن و شکر نیز، موافقت معاون اقتصادی رییس جمهور برای احداث دو واحد تصفیه روغن و شکر خام در بندر چابهار اخذ شده است و قرار است مواد اولیه این دو واحد از طریق بندر چابهار وارد شود.

وی افزود: با راه اندازی این دو کارخانه نه تنها استان از حیث این دو کالای اساسی به خود کفایی دست پیدا می‌کند، بلکه توان پوشش و تامین بخشی از نیاز استان‌های هم جوار، در این دو قلم کالا پدیدار می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با توجه به اینکه شهرک صنعتی زاهدان کارگاهی از تحرک و پویایی خوبی برخوردار است و مورد استقبال تولیدکنندگان قرار گرفته است، امکان توسعه این شهرک به میزان ۸ هکتار دیگر نیز وجود دارد.

مدرس خیابانی گفت: هم اکنون تلاش همه جانبه برای صنعتی شدن استان و خارج شدن از رکود در حال انجام است که از این مجرا مشکل اشتغال نیر مرتفع می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.