سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نایب قهرمانی ایران در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا

تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان به عنوان نایب قهرمانی رقابت‌های قهرمانی ۲۰۲۲ آسیا در مغولستان رسید.

سی و دومین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی آسیا طی روز‌های ۳۰ و ۳۱ فروردین ماه در شهر اولان باتور مغولستان برگزار شد و در پایان تیم ایران با ۴ مدال طلای محمدرضا مختاری در وزن ۷۲ کیلوگرم، رسول گرمسیری در وزن ۸۲ کیلوگرم، ناصر علیزاده در وزن ۸۷ کیلوگرم و مهدی بالی در وزن ۹۷ کیلوگرم، یک مدال نقره مهدی محسن نژاد در وزن ۶۰ کیلوگرم، ۲ مدال برنز ایمان محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم و عارف حبیب اللهی در وزن ۷۷ کیلوگرم و کسب ۱۵۱ امتیاز به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.

تیم قزاقستان در این مسابقات با ۲ مدال طلا، ۶ مدال نقره و ۱ مدال برنز و ۱۸۰ امتیاز قهرمان شد و تیم قرقیزستان نیز با کسب ۳ مدال طلا، ۲ مدال برنز و کسب ۱۳۳ امتیاز در جایگاه سوم ایستاد.

تیم ایران در رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی سال ۲۰۲۱ آسیا در قزاقستان، با کسب ۴ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۳ برنز بالاتر از میزبان و قرقیزستان مقتدرانه به عنوان قهرمانی رسید.

نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم علی نوربخش در دور اول با نتیجه ۱۰ بر ۵ مغلوب آروجان حالاکورکی دارنده مدال برنز آسیا از هند شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد، نوربخش از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۰ کیلوگرم مهدی محسن نژاد در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر جیانیدر از هند را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۵ بر ۴ از سد آیاتا سوزوکی از ژاپن گذشت و راهی دیدار فینال شد. محسن نژاد در این دیدار در حالی که با نتیجه ۴ بر صفر از  ژولومان شارشنبکوف دارنده مدال نقره جهان از قرقیزستان عقب بود به دلیل مصدومیت از ناحیه دنده، با نظر پزشکان به کشتی ادامه نداد و صاحب مدال نقره شد.

در وزن ۶۳ کیلوگرم ایمان محمدی در دور نخست با نتیجه ۱۲ بر ۴ بالجینیام دامجین از مغولستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد مقابل کنسوکه شیمیزو دارنده مدال برنز جهان از ژاپن با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. محمدی در این مرحله مقابل میرامبک آیناگولوف دارنده مدال نقره و برنز جهان از قزاقستان با نتیجه ۱۴ بر ۳ مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت؛ و با توجه به حضور نیافتن احمد النکدالی از سوریه، به مدال برنز این وزن دست یافت.

در وزن ۶۷ کیلوگرم شاهین بداغی در دور اول با توجه به عدم حضور محمد فواز از سوریه به پیروزی دست یافت. وی در دور بعد مقابل هان سو ریو قهرمان جهان از کره جنوبی با نتیجه ۸ بر صفر مغلوب شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، بداغی به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار مقابل کاتسوکی اندو دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان از ژاپن با نتیجه ۷ بر ۱ شکست خورد و پنجم شد.

در وزن ۷۲ کیلوگرم محمدرضا مختاری در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر عادیلخان نورلانبکوف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله نیز با نتیجه ۹ بر صفر میرزابک رحمت اف از ازبکستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. مختاری در این دیدار با نتیجه ۴ بر ۱ آبیلخان آمزی اف از قزاقستان را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۷۷ کیلوگرم عارف حبیب اللهی در دور نخست با نتیجه ۹ بر یک مقابل آکژول محموداف دارنده مدال نقره المپیک از قرقیزستان مغلوب شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال وی نیز به  دیدار رده بندی راه یابد. حبیب اللهی در این دیدار با توجه به حاضر نشدن کیم هیون وو قهرمان المپیک و جهان از کره جنوبی صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۸۲ کیلوگرم رسول گرمسیری پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر خان جعفرخان از قطر را مغلوب کرد وی در دور سوم و در مرحله نیمه نهایی در یک کشتی زیبا با نتیجه ۵ بر صفر سینگ هارپریت دارنده مدال نقره آسیا از هند را از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. گرمسیری در دیدار پایانی با نتیجه ۴ بر ۳ از سد دیاز کالن از قزاقستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۸۷ کیلوگرم  ناصر علیزاده در دور اول با نتیجه ۷ بر یک مقابل ملیس آیتبکوف از قرقیزستان را مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله مقابل نورسلطان تورسینوف قهرمان آسیا از قزاقستان با نتیجه ۳ بر صفر به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار با نتیجه ۳ بر ۱ از سد جالگاسبای بردیمراتوف دارنده مدال برنز جهان از ازبکستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۹۷ کیلوگرم مهدی بالی در دور نخست با نتیجه ۴ بر ۴ و ضربه فنی پارک جی وو از کره جنوبی را مغلوب کرد. وی در دور دوم و در مرحله نیمه نهایی مقابل اوزور ژوژوپبکوف قهرمان آسیا از قرقیزستان با نتیجه ۴ بر ۱ به پیروزی دست یافت و راهی دیدار فینال شد. بالی در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۱ از سد رستم آساکولوف دارنده مدال نقره و برنز جهان از ازبکستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امیر قاسمی منجزی در دور اول با نتیجه ۵ بر صفر مقابل پریم پریم از هند به پیروزی رسید. وی در  در دور دوم مقابل مومینجان عبداله یف دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی از ازبکستان با نتیجه ۹ بر ۸ مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد مقابل حریف کره ای، وی نیز از دور رقابت‌ها کنار رفت.

رده بندی تیمی و انفرادی این مسابقات به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- یو شیوتانی (ژاپن) ۲- امانگالی بکبولاتوف (قزاقستان) ۳- آروجان حالاکوراکی (هند) و جسوربک اورتیبکوف (ازبکستان) ... ۷- علی نوربخش (ایران)

۶۰ کیلوگرم: ۱- ژولومان شارشنبکوف (قرقیزستان) ۲- مهدی محسن نژاد (ایران) ۳- یرنور فیداخمتوف (قزاقستان) و آیاتا سوزوکی (ژاپن)

۶۳ کیلوگرم: ۱- تینار شارشنبکوف (قرقیزستان) ۲- میرامبک آیناگولوف (قزاقستان) ۳- ایمان محمدی (ایران) و نیراج نیراج (هند)

۶۷ کیلوگرم: ۱- میرجان شرماخانبت (قزاقستان) ۲- هان سو ریو (کره جنوبی) ۳- کاتسوآکی اندو (ژاپن) و ساچین ساهراوات (هند) ... ۵- شاهین بداغی (ایران)

۷۲ کیلوگرم: ۱- محمدرضا مختاری (ایران) ۲- آبیلایخان آمزیف (قزاقستان) ۳- عادیل خان نورلانبکوف (قرقیزستان) و شوگو تاکاهاشی (ژاپن)

۷۷ کیلوگرم: ۱- آکژول محموداف (قرقیزستان) ۲- ماخات یرژیپوف (قزاقستان) ۳- کودای ساکورابا (ژاپن) و عارف حبیب اللهی (ایران)

۸۲ کیلوگرم: ۱- رسول گرمسیری (ایران) ۲- دیاز کالن (قزاقستان) ۳- موخامدکودیر رسولوف (ازبکستان) و سینگ هارپریت (هند)

۸۷ کیلوگرم: ۱- ناصر علیزاده (ایران) ۲- جالگاسبای بردیموراتوف (ازبکستان) ۳- نورسلطان تورسینوف (قزاقستان) و کومار سونیل (هند)

۹۷ کیلوگرم: ۱- مهدی بالی (ایران) ۲- رستم آساکولوف (ازبکستان) ۳- تاکاهیرو تسورودا (ژاپن) و اوزور ژوژبیکوف (قرقیزستان)

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- علیخان سیزداکوف (قزاقستان) ۲- کیم مین سئوک (کره جنوبی) ۳- مومینجان عبداله یف (ازبکستان) و رومان کیم (قرقیزستان) ... ۷- امیر قاسمی منجزی (ایران)

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
شهاب امیریان از اسداباد
۰۰:۰۷ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱
دمشون گرم باعث افتخارن ببین چقد خوبن این شیر مردا که نایب قهرمان میشن ناراحت میشیم یادمون نره که تو جهانم نایب قهرمان شدن
ناشناس
۰۷:۵۸ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
ضعیف بودید ..چرا
ناشناس
۰۰:۴۲ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
محمد بنا عشقه
ناشناس
۲۳:۴۲ ۳۱ فروردين ۱۴۰۱
مبارکشون باشه
ناشناس
۲۳:۳۳ ۳۱ فروردين ۱۴۰۱
با 4 طلا دوم شد؟قزاقستان با 2 طلا اول؟
ناشناس
۱۴:۲۹ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
نقره هاش خیلی زیاد بود ایران یک نقره داشت اونا شش تا!!!!
برنز و طلای کمتری نسبت به ما داشت
ال پاچینو
۲۲:۴۵ ۳۱ فروردين ۱۴۰۱
خجالت بکشبن بابا برنزها که کشکی بود با یک باخت یارو مدال گرفته کلا یک مسابقه داده صمدآقا رو هم میبردن مدال میگرفت یا یک هندی چپری و یک مالزی رو یارو برده فینالیست شده باخته نقره گرفته ازوقتی کشتی فرنگی زور ورزی شد و پا ازخط بیرون کردن شد مبدا امتیاز ما مدال گرفتیم بیست سال پیش که فن بود مثل گونی آرد کشتی گیرامونو سوت میکردن اینور اونور الکی چهارتا هیج کس روبزرگ نکنین
ناشناس
۲۲:۴۳ ۳۱ فروردين ۱۴۰۱
سلام دمشان گرم خیلی مردن