دکتر اسماعیل زارعی کوشا در جلسه کمیته تامین مصالح پروژههای عمرانی استان اظهار داشت: با در نظر گرفتن تعداد پروژههای عمرانی تعریف شده، استان باید بیشتر شبیه یک کارگاه عمرانی باشد، ولی آن جنب و جوش و تحرک مورد انتظار قابل مشاهده نیست.
او با بیان اینکه اجرای طرحهای عمرانی علاوه بر پیشرفت استان موجب دلگرمی و امیدآفرینی در مردم نیز میشود، گفت: پروژههایی وجود دارند که در مراحل پایانی کار قرار دارند و با یک پیگیری جدی میتوان آنها را به صورت کامل به بهرهبرداری رساند.
استاندار کردستان مدیران را از حرکت به روال سابق در پیگیریها مسائل برحذر داشت و افزود: با توجه به عمق نیازمندیها و عقب ماندگیهای استان تلاش مدیران باید مضاعف و شبانه روزی باشد تا بتوانیم کارها را طبق زمانبندی مشخص پیش ببریم و به نتیجه برسانیم.
زارعی کوشا با بیان اینکه فصل کاری در کردستان محدود است و باید مصالح مورد نیاز برای پیشبرد پروژهها تامین و ذخیرهسازی شود، اظهار کرد: با توجه به مسائل تورمی که در کشور وجود دارد اگر فرصتها را از دست بدهیم در فرآیند کار دوباره با گرانی و کمبود مصالح مواجه خواهیم شد، بر همین مبنا ضرورت دارد از هر روش ممکن برای اتمام پروژهها با کمترین هزینه استفاده کنیم.
او گفت: اگر مصالح مورد نیاز قرار است از طریق بورس خریداری و تهیه شود باید هرچه زودتر در این راستا اقدام شود و اگر فرصتی نیز در خارج از بورس فراهم است باز هم باید آن را مورد توجه قرار داد و در این راستا نیز از همفکری و پیشنهادهای دستگاههای نظارتی در باز کردن گرهها استفاده شود.
دکتر زارعی کوشا برگزاری جلسات هفتگی و تهیه جدول زمانبندی برای نظارت بر پروژههای عمرانی را خواستار شد و گفت: تعدادی پروژه در استان وجود دارند که برای مردم دارای اهمیت هستند و ما نیز در جهت اتمام آنها به مردم وعده دادهایم، بنابراین این طرحها باید به نتیجه برسند.
استاندار کردستان گفت: به هر میزان وقت و زمان لازم باشد برای بررسی و پیگیری پروژههای عمرانی اختصاص خواهیم داد و امیدوارم طی دوره جاری وضعیت کردستان از هر نظر بهبود یابد و در شاخصهای توسعهای به میانگین کشوری برسد.