سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید گوشت مرغ در شهرستان سیب و سوران به بیش‌از ۳ هزار تن افزایش یافته است

مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران گفت: هشت واحد مرغداری به ظرفیت ١٨۵ هزار قطعه جوجه‌ریزی طی ۲ سال گذشته با سرمایه‌گذاری۴٢٠ میلیارد ریال در این شهرستان ساخته شده و میزان تولید گوشت مرغ از ٢ هزار تن در سال ٩٩ به سه هزار و ٨۵٠ تن افزایش یافته است.

محمد حنیف سپاهی  گفت: با مشارکت فعال بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری گسترده در این بخش تعداد واحدهای مرغداری سیب و سوران از ٩ واحد در سال ٩٩ هم‌اینک به ١٧ واحد و با ظرفیت جوجه‌ریزی ٣٨۵ هزار قطعه در هردوره رسیده است.

او گفت: با رفع محدودیت توسعه واحدهای مرغداری شاهد رشد ۲ برابری واحدهای پرورش صنعتی مرغ گوشتی در سیب و سوران هستیم   تلاش مضاعف برای توسعه واحدهای مرغداری و افزایش ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در این شهرستان ادامه دارد بگونه‌ای که هم‌اینک ٢٢ واحد مرغداری جدید در حال ساخت است و از اوایل اردیبهشت ساخت ١٢ واحد دیگر نیز شروع خواهد شد.

  سیب و سوران از توابع سیستان و بلوچستان در فاصله ۳۷۰ کیلومتری زاهدان مرکز این استان واقع شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.