محمدجواد موحد گفت: نمونههایی از دانشجویانی که با علامت اسهال استفراغ و مشکلات گوارشی به بیمارستان جهرم مراجعه کرده بودند از نظر مسمومیت غذایی طبق اعلام آزمایشگاه منفی است و این دانشجویان مسمومیت غذایی نداشتند.
او گفت: در چند روز گذشته از تمام غذاهایی که در آن شب در سلف سرویس سرو شده بود، نمونه غذایی گرفته شد و به آزمایشگاه غذا و دارو معاونت دارو و درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم ارسال شد.
موحد گفت: در اعلام نتایج آزمایشگاه با توجه به چند نوع نمونهگیری و کشت نمونهها، هیچ گونه مسمومیت غذایی دیده نشد و طبق اعلام آزمایشگاه، مشکلات گوارشی این دانشجویان ناشی از مشکلات گوارشی فصلی بوده است.
مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم گفت: در سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی جهرم، علاوه بر کارشناس تغذیه و کارشناسی بهداشت محیط مواد غذایی نیز به صورت مستمر چک می شود و با توجه به چنین رویدادی کارکنان بهداشت محیط اقدام به نمونه گیری از مواد خام کردند.
دانیال فرهیخته کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز گفت: عفونت ویروسی در بهار امسال به صورت خانوادگی شایع شده و علائم آن گاستروتیت و اسهال، استفراغ، سرگیجه و تهوع است.
او گفت: در این گونه بیماران تست کرونا نیز منفی میشود و به احتمال زیاد ویروس نورواک عامل بیماری است.
فرهیخته گفت: راه انتقال از طریق غذا و آب آلوده بوده و علائم ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد از عفونت اولیه شروع میشود راه انتقال از طریق فرد آلوده است.
سه شنبه ۱۶ فروردین ماه تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم با علائمی چون سردرد و اسهال و حالت تهوع به بیمارستان جهرم مراجعه کردند که پس از سرمدرمانی مرخص شدند.
از آن جایی که یک علت این علامات مسمومیت غذایی حدس زده میشد، تمام نمونههای شام و ناهار سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی در آن شب مورد آزمایش قرار گرفت.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز واقع شده است.