سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با زلفی گل مطرح شد؛

پیشرفت چشمگیر شرکت‌های دانش بنیان در حوزه متاورس تا چند سال آینده

وزیر علوم گفت: اگر دولت حمایت‌های لازم را از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد تا چند سال آینده در حوزه متاورس پیشرفت چشمگیری خواهیم داشت.

محمدعلی زلفی گفت: در نمایشگاه ایران ساخت، یک شرکت دانش بنیان محصول مناسبی در حوزه متاورس تولید کرده بود.

متاورس، فرضیه‌ای از نسل بعدی اینترنت است که از محیط‌های مجازی، سه بعدی مجازی غیرمتمرکز و پایدار تشکیل می‌شود. این دنیای مجازی از طریق هدست‌های واقعیت مجازی، عینک‌های واقعیت افزوده، گوشی‌های هوشمند، رایانه‌های شخصی و کنسول‌های بازی قابل دسترسی خواهد بود.

متاورس، به شکلی محدود در حال حاضر در پلتفرم‌هایی مانند وی‌آر چت یا بازی‌های ویدیویی وجود دارد.

وزیر علوم گفت: اگر شرکت‌های دانش بنیان حمایت شوند و جزء اولویت دولت و ارگان‌های مربوطه باشند، حتما تا چند سال آینده در حوزه متاورس پیشرفت چشمگیری خواهیم داشت.

در حال حاضر شرکت‌هایی مانند متا پلتفرمز، روبلاکس، اپیک گیمز و مایکروسافت، در حال سرمایه‌گذاری بر روی تحقیقات و توسعه فناوری‌های مرتبط با متاورس هستند.

او گفت: برای ورود به حوزه متاورس امکانات زیادی لازم است؛ اما در وهله اول برای تحقیقات ابتدایی بنیادی دولت و وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری باید حمایت کنند؛ زمانی که محصول قابل عرضه شد، صنایع خصوصی باید امکانات لازم را در اختیار فناوران حوزه متاورس قرار دهند.

برچسب ها: متاورس ، وزارت علوم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۲۰ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
تو فعلا هوش مصنوعی رو را بنداز تراورس مراورس طلبت