آقای سید محمد حسین بلاغی در نشست خبری به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی گفت : حوزه هنری پایگاه نسل جوان و حزب اللهی دانست.
مسایل اقتصادی، سیاسی اجتماعی و فرهنگی در این قالب ارائه و گفتمان سازی میشود.
مردم گرایی رویکرد بعدی است که ایجاد و تقویت هستههای هنری و مردمی کردن هنر انقلاب یک اصل است و باید به دست مردم و جریانهای مردمی اتفاق بیفتد.
تقویت هستههای مردمی در مناطق مختلف استان در اولویت است، همچنین بیش از ۲۰۰ فیلم کوتاه تولید شده و در حوزه تجسمی بیش از ۲ هزار اثر تولید خواهد شد، در حوزه مخاطب نسل جوان و نوجوان و فضای مجازی به صورت جدی ورود میکنیم.
اصلیترین متولی بخش هنر انقلاب در کشور، حوزه هنری است که در تولید و نشر ارزشهای انقلابی فعالیتهای چشمگیری داشته است، علاوه بر این، اصلیترین سرمایه این عرصه، نیروی انسانی و جامعه هنری هستند و ما هنرمندان بهنام و موفقی در این عرصه داریم.
شهید آوینی یکی از پدیدههای انقلاب اسلامی بود و در حوزه فرهنگ و هنر ظهور وی یک اتفاق ارزشمند است، مبانی هنر انقلاب پیام مشهور و کوتاه، اما غنی درباره هنر انقلاب است، امام راحل هم هنر را ترسیم کننده جنگ فقر و غنا، ترسیم نقاط کور و مبهم آسییبهای اجتماعی و رسیدن به هویت و استقلال فکری بیان میکنند.
۲۰ فروردین سالروز شهادت شهید مرتضی آوینی به عنوان روز هنر انقلاب و ۲۰ تا ۲۷ فروردین ماه به عنوان هفته هنر انقلاب نام گذاری شده تا در این هفته، اندیشه و دیدگاههای شهید آوینی و تعریف خاستگاه و مبانی هنر انقلاب بهتر و بیشتر ارائه شود.
شهید سید مرتضی آوینی، مستندساز، عکاس، روزنامه نگار، نویسنده و نظریه پرداز «سینمای اسلامی» ایرانی بود که در ۲۱ شهریور سال ۱۳۲۶ در شهر ری متولد شد و در ۲۰ فروردین ۱۳۷۲ در ۴۵ سالگی در منطقه فکه خوزستان بر اثر اصابت ترکش مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی به شهادت رسید.