حسین ویسی با اشاره به برپایی ۳۵ غرفه محصولات صنایعدستی در سطح شهر کرمانشاه گفت: این غرفهها در کنار آثار تاریخی و گردشگری برپا شده و میتواند محصولات هنرمندان صنایعدستی را در دسترس عموم قرار دهد.
ویسی از برگزاری ۵۰ غرفه در شهرستانهای استان خبر داد و گفت: هر شهرستان بهنسبت ظرفیت و جمعیت مردمی، حدود پنج تا هشت غرفه را به خود اختصاص داده است.
حدود ۱۰۰ نوع سوغات و صنایعدستی در این غرفهها به عموم مردم عرضه میشود، در کنار محصولات صنایعدستی، محصولات باغی و زراعی هر شهرستان نیز در این نمایشگاهها عرضه میشود.
به گفته ویسی، هدف از برگزاری این غرفهها معرفی داشتههای فرهنگی و جاذبههای گردشگری استان است؛ برنامههای فرهنگی همزمان در این غرفهها برگزار میشود و تمام تلاش این ادارهکل برای رونق گردشگری و جذب هر چه بیشتر گردشگر در استان است.
ایجاد و توسعه بازارچههای صنایعدستی عاملی برای ماندگاری مسافر در استان است؛ برنامهریزی برای دائمی کردن بازارچهها و ایجاد تنوع و خلاقیت در عرضه تولیدات از مهمترین اهدافی است که مورد توجه قرار گرفته است.
ویسی گفت: اولویت این نمایشگاه حضور صنعتگران و هنرمندان استان در کنار تحصیلکردگان این رشتهها برای انتقال تجربیات این دو قشر در این فضا است؛ تلاش کردیم تمامی هنرهای سنتی و صنایعدستی استان در نمایشگاه بومی و خاص استان کرمانشاه حضور داشته باشد.