سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز بازرسی نوروزی کارگاه‌های نان برنجی پزی

بازرسی نوروزی کارگاه‌های نان برنجی پزی سطح استان توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو آغاز شده است .

مدیر نظارت بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : تمام ایران کرمانشاه را به نان برنجی، نان خرمایی و... می‌شناسند، شیرینی‌های سنتی و اصیلی که ده‌ها سال است در کرمانشاه پخته شده و در نقاط مختلف به فروش می‌رسند.

مستوفی گفت : با توجه به تاکید مسئولین ارشد استان و در راستای نظارت بر کارگاه‌های نان برنجی پزی، اکیپ‌های کارشناسی مدیریت غذا در قالب پایش نوروزی ۱۴۰۱، از پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ اقدام به بازرسی کارگاه‌های مربوطه کردند.

با توجه به اهمیت سلامت مردم و عرضه بالای این محصولات درایام نوروز، کارشناسان طی بازدید‌های صورت گرفته توضیحات لازم را در جهت رعایت دستورالعمل‌های موجود به خصوص عدم استفاده از رنگ‌های مصنوعی در تولید محصولات به متصدی می‌دهند.

در صورت مشاهده هرگونه تخلف و مغایرت با ضوابط سازمان غذا و دارو و استاندارد‌های موجود، با واحد‌های مربوطه طی مراحل قانونی برخورد خواهد شد و تا حصول نتیجه پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.