چهارمین نشست شورای جامعه روحانیت مبارز استان کرمان با حضور حجتالاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، مسئولان، دبیران و اعضای شورای جامعه روحانیت مبارز استان برگزار شد.
در این نشست برنامه اجرایی ۱۴۰۱ جامعه روحانیت استان در قالب ۱۲ طرح اعلام شد و مسئولان کمیتههای اجرایی ضمن تشریح طرحهای خود، در مورد چگونگی اجرای طرحها بحث و تبادل نظر کردند.
حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در این نشست با تاکید بر اهمیت ارتباط، برنامه ریزی، هماهنگی، تلاش و همکاری اعضای جامعه روحانیت در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در استان میگوید: بیش از ۳ هزار مسجد در سطح استان کرمان وجود دارد که یک ظرفیت عظیم برای فعالیت است.
آیتالله احمد شیخ بهایی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه بالا بردن سطح علمی یکی از وظایف روحانیت است، میگوید: روحانی هیچ زمان نباید احساس فارغالتحصیلی کند و در همه حال باید در تمامی زمینهها به روز باشد؛ چرا که پاسخ به سوالات و ارائه مطلب بدون مطالعه ممکن نیست.
او جهاد روشنگری و تبیین را یکی از وظایف مهم امروز روحانیت دانست و گفت: متاسفانه امروز بازار مخلوط کردن حق و باطل بسیار گرم و قوی است؛ اما باید کار خود را انجام بدهیم چه بسا با نوشتن یا گفتن یک حرف بتوانیم عدهای را آگاه کنیم.
حجتالاسلام سیدجواد موسوی دبیر جامعه روحانیت مبارز استان کرمان نیز در این جلسه از تشکیل جامعه روحانیت مبارز در ۲۰ شهرستان استان کرمان خبر داد و گفت: جلسات تخصصی شهرستانی و استانی جامعه روحانیت مبارز استان با دستور کار موضوعات مختلف استان برگزار و بحث و تبادل نظر میشود.
دبیر جامعه روحانیت مبارز استان کرمان به برخی از تاثیرات مخرب فضای مجازی اشاره میکند و میگوید: فضای مجازی حکم شمشیر دولبه دارد و استفاده روحانیت از این فضا به عنوان مهمترین و گستردهترین ابزار تبلیغی و ارتباطی بسیار بااهمیت، مهم وتاثیرگذار است.
او برضرورت تولید محتواهای اسلامی و تعالی بخش و پاک در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: امروز جهاد تبیین و رفع شبهات یک ضرورت بسیار مهم جامعه است و رهبر معظم انقلاب به شایستگی بر این موضوع تاکید کردند.
به گفته حجت الاسلام موسوی یکی از وظایف جامعه روحانیت مبارز، موضعگیریهای سیاسی است.
او میگوید: وضعیت مدیریت اجرایی استان بلا تکلیف است و ادامه این وضعیت بسیار خسارت بار بوده و این مطلب نیاز به استدلال ندارد؛ بلکه از بدیهیات است.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ۹۰ درصد مدیران فعلی استان از دوره قبل برسرکار هستند، گفت: طبیعی است در چنین وضعیتی مدیران قدرت برنامه ریزی دراز مدت و حتی کوتاه مدت نداشته باشند و بی انگیزه و بلاتکلیف باشند.
دبیر جامعه روحانیت مبارز استان کرمان با تاکید بر اینکه دغدغه ما دغدغه مردم است میگوید: ما خواستار این هستیم که دولت برای استان کرمان هرچه زودتر تصمیمگیری کند تا نشاط و دلگرمی به مردم و نیروهای انقلابی برگردد و مردم شاهد عمل دولت به شعارهای خود باشند.
در این جلسه حجتالاسلام سعید مهدوی کنی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز کشور با بیان اینکه جهاد تبیین مورد تاکید مقام معظم رهبری از رسالتهای مهم جامعه روحانیت است، گفت: جهاد تبیین ابتدا باید از خود مبلغان که خواستار این جهاد هستند شروع شود.
او میگوید: استان کرمان در انقلاب، بعد از آن و در ۸ سال دفاع مقدس رشادتها و تاثیرگذاریهایی بسیاری داشته است و امروز با وجود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از پرچمهای برافراشته مقاومت استان کرمان است و حاج قاسم یک الگوی بزرگ در ابعاد مختلف است.
حجتالاسلام مهدوی کنی روحانیت را بازوان جبهه مقاومت دانست و گفت: یکی از مصادیق سوره عصر که خداوند ما را دعوت به آن میکند، صبر آخرالزمان است که بحث صبر از پایههای اصلی جبهه مقاومت بوده است؛ اما صبر بدین معنی نیست که هیچ کاری هم انجام ندهیم.
در چهارمین جلسه شورای جامعه روحانیت مبارز استان کرمان تمامی اعضا بر رفع بلاتکلیفی استان نسبت به تعیین مدیریت استان تاکید کرده و وضعیت مدیریتی موجود را مانع توسعه و پیشرفت استان عنوان کردند به طوری که با این وضعیت نه تنها استان پیشرفتی نخواهد داشت بلکه دچار عقب ماندگیهایی نیز خواهد شد که در نتیجه مردم از آن ضرر میکنند.
انتهای پیام/ب