محمد جواد مهدوی اصل گفت: به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی و ذبح شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
به گفته او در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، کشتارگاهها و سردخانه را بر عهده دارند.
رئیس اداره دامپزشکی باوی میگوید: در این طرح تعداد ۲ اکیپ سیار و ۲ اکیپ ثابت متشکل از ۶ نفر کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و یک ناظر شرعی شهرستان اجرای این طرح را از تاریخ ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۰ لغایت ۱۶ اردیبهشت ماه سال آینده در ساعات صبح و بعد از ظهر بر عهده خواهند داشت.
این مقام مسئول گفت: این برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از سه بخش هماهنگی، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل شده و موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخصهای بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه است.
آقای مهدوی اصل به شهروندان توصیه کرد فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز تهیه کنند و هرگونه تخلف در این خصوص را جهت پیگیری و برخوردهای قانونی به اداره دامپزشکی شهرستان باوی به شماره تماس ۰۶۱۳۶۵۲۴۶۲۳ اطلاع دهند.