سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشریح نکات مهم جهت کاهش آسیب‌های خانه تکانی

یک فیزیوتراپیست به تشریح نکات مهم جهت کاهش آسیب‌های ناشی از خانه تکانی پرداخت.

محمدباقر صداقت جو گفت : در این روز‌ها با توجه به برگزاری رسم خانه تکانی متاسفانه شاهد موارد بسیار سقوط از ارتفاع و انواع شکستگی هستیم.

به گفته فیزیوتراپ عمده آسیب‌هایی که در این روز‌ها شاهد آن هستیم بحث شکستگی مچ دست و آسیب زانو است که متاسفانه عمدتا به دلیل سقوط از ارتفاع و لیزخوردگی در انجام پروسه خانه‌تکانی اتفاق می‌افتد.

در خصوص راهکار‌های کاهش آسیب در ایام خانه تکانی، نکته مهم و حائز اهمیت پرهیز از انجام فشرده کار‌ها است عمده افراد و بویژه خانم‌ها در طول سال تحرک چندانی ندارند و انجام کار فشرده در چند روز می‌تواند برای آن‌ها آسیب رسان باشد، در همین راستا توصیه می‌شود روزانه مدت کوتاهی به خانه تکانی اختصاص داده شده و کار‌ها تقسیم شود.

حتی اگر کار‌های خانه تکانی چند هفته به درازا بکشد، بهتر از این است که افراد بصورت فشرده کار کرده و به سلامت جسمانی خود که بعضا جبران ناپذیر می‌تواند باشد، آسیب برسانند.

یک نفر نباید به تنهایی خانه تکانی انجام دهد و باید همه اعضای خانواده در انجام کار‌ها مشارکت داشته باشند تا این فشار کاری تقسیم شود.

جابجایی اجسام سنگین آسیب‌های بسیاری به همراه دارد، افراد هنگام خانه تکانی از بلندکردن اجسان سنگین خودداری کرده و این کار را با مشارکت چند نفر از اعضای خانواده انجام دهند.

برای بلند کردن سایر اجسام که وزن کمتری دارند توصیه می‌شود افراد نشسته و با استفاده از قدرت زانو جسم را بلند کنند و از طرفی توصیه می‌شود برای کم کردن فشار به مهره‌های کمر حتما جسم را به بدن خود نزدیک کرده و سپس با کمک زانو‌ها از روی زمین بلند شوند.

توصیه می‌شود جهت کاهش فشار به کمر افراد حتما دستمال محکمی دور کمر و زانوی خود ببندند که در خانم‌های مسن این نکته بسیار حائز اهمیت است.

توصیه می‌شود از انجام کار‌های تکراری خودداری شود. مثلا پس از مدت کوتاهی شیشه پاک کردن به کار دیگری مشغول شوند که عضلات برای طولانی مدت در یک وضعیت ثابت قرار نگیرد.

در همین راستا توصیه می‌شود افراد برای انجام کار‌هایی که در ارتفاع نیاز است از نیرو‌های شرکت‌های خدمات رسان که آموزش دیده و دارای بیمه هستند استفاده کنند که نه دچار مشکلات و آسیب‌های جسمی شوند و نه دچار مشکلات حقوقی که بعضا شاهد آن هستیم.

سقوط از ارتفاع چه پنجره و چه یک پله کوچک می‌تواند آسیب‌های بسیاری به همراه داشته باشد، لذا توصیه می‌شود افراد در این زمینه نکات ایمنی را به طور جد رعایت کرده و از افراد خبره در این کار استفاده کنند.

اگر خدای نکرده افراد دچار آسیب شوند قطعا هزینه‌هایی که برای درمان متقبل خواهند شد به مراتب از هزینه گرفتن یک کارگر بیمه شده برای انجام کار‌های خانه تکانی، بویژه کار در ارتفاع و پاک کردن پنجره‌ها بیشتر خواهد شد.

افراد صبح‌ها که توان بالایی دارند کار‌های مربوط به خانه تکانی را انجام داده و بعدازظهر‌ها به استراحت و کار‌های دیگر بپردازند.

توصیه می‌شود افراد هنگامی که حال روحی مساعدی دارند کار‌های خانه تکانی را انجام داده و زمانی که حال روحی مناسبی ندارند از انجام این کار خودداری کنند.

در خصوص فشار کار خانه تکانی برای افرادی که سابقه دیسک کمر یا درد‌های عضلانی دارند این افراد باید مراقبت‌های بیشتری نسبت به سایر افراد داشته باشند و درصورتی که علائم آن‌ها تشدید شد، باید به سرعت دست از کار بکشند .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.