این واحد تولیدی که با سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومان در سال ۸۲ با تولید انواع روغن خودرو، گریس، ضدیخ و آب رادیاتور شروع به فعالیت کرده بود که تنها ۲ روز پس از افتتاح تعطیل شد.
غلامحسین کسری سرمایه گذار و مدیر عامل این واحد تولیدی راکد، علت اصلی تعطیلی آن را، واگذار نشدن مجوز سوخت گاز اعلام کرد و گفت: بعد از یک سال دوندگی برای رفع مشکل گاز، بانک به علت تاخیر در پرداخت اقساط تسهیلات یک میلیارتومانی اجازه فعالیت نداد.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری آذربایجان غربی پس از بازدید از این واحد تولیدی راکد و برگزاری یک جلسه دو ساعته با حضور اعضاء کارگروه تسهیلات و رفع موانع تولید و مدیران بانک ملی از توافق برای رفع مشکل خبر داد.
صادقی گفت: در این جلسه مصوب شد که ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش برای شروع مجدد فعالیت تولیدی توسط بانک ملی پرداخت و پس از آغاز بکار اقساط جدید و بدهی قبلی پرداخت شود.
دومین واحدی یکشنبههای صنعت این هفته واحد تولید تریلر سازی با ۱۱ نوع تریلی مختلف بود که مهمترین مشکل آن نداشتن مجوز واردات محور تریلی برای تولید با ظرفیت صد درصدی آن بود که پس از بحث و بررسی راهکارهای رفع مشکل مورد بررسی قرار گرفت.
صادقی معاون امور هماهنگی اقتصادی آذربایجان غربی با اشاره به روند رو به رشد رفع موانع تولید در استان گفت: از ۸۰ مصوبه کارگروه رفع موانع تولید در یکشنبههای تولید ۳۳ مصوبه اجرایی شده است و ۷ مصوبه برای بررسی به کارگروه ملی ارجاع داده شده است.
از مجموع ۲ هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در آذربایجان غربی ۲۰۰ واحد راکد و غیر فعال وجود دارد که چشم انتظار مصوبات کارگروه تسهیلات و رفع موانع تولید برای فعالیت دوباره است.
با راه اندازی دوباره این تعداد واحد راکد بیش از ۱ هزار نفر دوباره مشغول بکار خواهند شد.