محمد مهدی یعقوبزاده گفت: سالانه بیش از سه هزار تن گوشت بوقلمون در خراسان رضوی تولید میشود.
به گفته او، در حال حاضر واحدهای ثبت شده تولید گوشت بوقلمون در این استان ۴۹ واحد است، این واحدها با ظرفیت ۱۸۱ هزار و ۸۷۰ قطعه در هر دوره فعالیت میکنند که در طول سال پرورش این گونه دارای ۲ دوره است.
مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: بخشی از گوشت تولید شده در این واحدها به مصرف داخلی رسیده و بخشی نیز به سایر استانها ارسال میشود.
یعقوبزاده گفت: بیش از ۳۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند و خراسان رضوی جزو استانهای برتر در تولید گوشت بوقلمون است.
او گفت: حمایت از پرورش ماکیان از سوی این سازمان طی سالهای اخیر افزایش یافته و در تولید بوقلمون، شترمرغ و سایر ماکیان رتبههای خوبی داریم.
مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۱۰درصد جمعیت دامی کشور به تعداد ۱۵ میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است و سالانه بطور متوسط ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ در این استان تولید میشود.