سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تقوایی:

کنگره جهانی محمد (ص) حرکتی خودجوش و مردمی است

دبیرکل کنگره بین‌المللی محمد (ص) گفت: این رویداد بین‌المللی، حرکتی خودجوش و مردمی است و وابستگی به دستگاه خاصی ندارد.

حامد تقوایی در اختتامیه کنگره بین‌المللی محمد (ص) پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر، گفت: امروز اختتامیه فراخوان است، چون حرکت کنگره متوقف نشده و هر دو سال یکبار برگزار می‌شود.

او گفت: کنگره جهانی پیامبر رحمت از ۲۱ اسفند پارسال در ۷ زبان و ۲۵ رشته ادبی و هنری رونمایی شد و ۷ ماه هنرمندان مهلت داشتند که آثار خود را تهیه و ارسال کنند.

دبیر کل کنگره بین‌المللی محمد پیامبر رحمت گفت: ۵۷۰۰ اثر از ۴۰ کشور دریافت شد و تمام استان‌های کشور در این رویداد شرکت کردند و در مرحله داوری آثار ۶۰ نفر از سرشناسان ایران در رشته‌های ادبی و هنری آثار را داوری کردند که ۴۳۰ اثر برگزیده و جهت چاپ در کتاب کنگره انتخاب و ۵۰ اثر برگزیده و ۷۰ اثر شایسته تقدیر شناخته شدند.

به گفته او، این کنگره از چند جنبه منحصر به فرد است و نخستین جنبه این است که شروع حرکت از نقطه صفر بود و این حجم کار برای کنگره‌ای که همه آموزش از صفر شروع شده جای تقدیر دارد، دومین ویژگی گستردگی زبان‌ها و تعدد رشته‌ها بود که از این جهت نیز منحصر به فرد است.

تولید محتوای ممتد در یک سال گذشته از دیگر ویژگی‌های کنگره بود که تقوایی به آن اشاره و گفت: چندین برنامه و پیش کنگره و ۵ ورکشاپ اجرای زنده تولید آثار هنری در طول یک سال برگزار شد همچنین ۱۰۰ شاعر ملی و بین‌المللی در ۷ پیش کنگره شعرخوانی کردند.

دبیرکل کنگره بین‌المللی محمد پیامبر رحمت گفت: حجم تولید محتوا در موضوعات کنگره نیز از ویژگی‌های این کنگره بود و امروز اختتامیه فراخوان است، چون حرکت کنگره متوقف نمی‌شود.

او گفت: در یک سال گذشته قطعاتی از یک پازل را کنار هم چیدیم و هر دو سال یک بار فراخوان اعلام می‌شود، از دیگر قطعات این پازل می‌توان به برگزاری هر ساله شب شعر هور حرا همزمان با بعثت اشاره کرد.

تقوایی گفت: موکب هنر نبوی در ایام هفته وحدت برگزار شد و وجه مردمی کنگره را بزرگ کرد که این کار فاخر و گسترده نیز هر ساله در ایام هفته وحدت برگزار می‌شود.

دبیر کل کنگره بین‌المللی محمد پیامبر رحمت با بیان اینکه جشنواره آوای حرا یکی دیگر از قطعات پازل این کنگره است، گفت: در این جشنواره گروه‌های سرود فراخوان شدند و ۱۸ گروه سرود از سراسر استان در ۱۸ نقطه از شهر شیراز به صورت همزمان و زنده اجرا کردند که این حرکت نیز هر سال برگزار می‌شود.

تقوایی گفت: نذر نگارین که نمایش و فروش آثار هنری برای اهداف خیرخواهانه به نام پیامبر مهربانی است، پازل دیگر این کنگره است که در این راستا از همه هنرمندان دعوت می‌کنیم تا بتوانیم بخشی از مشکلات هنرمندان را نیز در این زمینه حل کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.