پرور گفت : میزان تولید روزانه گوشت مرغ ۱۲۵ تا ۱۳۰ تن در استان است که در حال حاضرروزانه ۱۹۰ تن تولید میشود.
به گفته مدیر امور طیور جهادکشاورزی استان کرمانشاه با ادامه روند فعلی این اطمینان خاطر را به عموم شهروندان کرمانشاهی میدهیم که تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱، مشکلی بابت تولید گوشت مرغ در سطح استان نخواهیم داشت.
۵۷۰ مرغداری که ۲۱۷ مورد آن فعال است وجود دارد هر کدام از این واحدها چنانچه ۹۰ درصد مرغ تولیدی خود را با قیمت مصوب عرضه نکنند، جریمه خواهند شد.
پرور می گوید: ذخیره مرغ منجمد استان حدود یک هزار و ۵۰۰ تن است این میزان ذخیره بالاترین رقم در چند سال اخیر بوده و قصد داریم با توجه به توصیههای موکد استاندار کرمانشاه این ذخیره را تا ۲ هزار تن هم افزایش دهیم.