سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صدور ۸۸ درصدی ابلاغ الکترونیکی در چهارمحال و بختیاری+فیلم

رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: در ۱۰ ماهه نخست امسال، ۸۸ درصد ابلاغ پرونده‌های قضایی به‌صورت الکترونیکی و بدون مراجعه مامور به منزل افراد انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - احمدرضا بهرامی گفت: از ابتدای امسال تا کنون در دادگاه‌ها و اجرای احکام چهارمحال و بختیاری، حدود ۲۰۶ هزار و ۸۳۰ پرونده وارد دادگستری شده که ۲۰۴ هزار و ۲۵۰ پرونده مختومه شده است.

در سال ۱۳۹۹ حدود ۱۸۲ هزار و ۳۰۴ پرونده وارد و ۱۸۵ هزار پرونده نیز مختومه است که با افزایش چشم‌گیری در این آمار مواجه هستیم.


بیشتر بخوانید


از ابتدای امسال تا کنون، ۵۲ هزار و ۷۲۲ فقره پرونده وارد و ۵۲ هزار و ۸۹ پرونده نیز مختومه شده که از این آمار حدود ۱۱ هزار و ۳۶۵ مورد پرونده در شورای حل اختلاف به صلح و سازش طرفین منجر شده است که از جمله آن‌ها سه پرونده قتل بوده که با صلح خاتمه پیدا کرد.

در ۱۰ ماهه نخست امسال، ۸۸ درصد ابلاغ پرونده‌های قضایی به‌صورت الکترونیکی و بدون مراجعه مامور به منزل افراد انجام شده که این موضوع نیز برای رعایت امانت و کیفیت ابلاغ و رعایت اطمینان بسیار مهم است.

پارسال، حدود ۸۴ درصد از ابلاغات به صورت الکترونیکی انجام می‌شد که حدود چهار درصد افزایش داشته است.

همچنین در طرح دادرسی الکترونیکی که در استان اجرا می‌شود افراد در دادگاه حاضر نمی‌شوند، بلکه با استفاده از فضای مجازی ارائه مطالب در دادگاه امکان‌پذیر است که این موضوع نیز اغلب برای زندانیان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در این طرح حدود پنج هزار و  ۸۰۰ مورد از دادرسی زندانیان به صورت الکترونیکی انجام شده است.

پارسال متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها، ۱۲۱ روز بوده که امسال این مدت به ۹۶ روز کاهش پیدا کرده همچنین تعداد پرونده‌های معوق در ۱۰ ماهه نخست پارسال حدود ۴۴۳۲مورد بوده که امسال به دو هزار و ۱۴۴ مورد رسید و حدود ۵۲ درصد کاهش یافته است.

در خصوص زندانیان نیز اقدامات مناسبی انجام شده است و تاکنون حدود چهار ۴۲۸۰ مورد مرخصی در مناسبت‌های مختلف به زندانیان اعطا و همچنین ۱۱۷ مورد پابند الکترونیکی نیز به زندانیان واگذار شده است.

مردم چهارمحال و بختیاری تمایل زیادی برای نگهداری سلاح دارند، البته برخی افراد مانند عشایر کوچرو در استان به نگهداری سلاح نیازمند هستند، اما در برخی مواقع دامنه نگهداری از سلاح به استفاده‌های نامتعارف مانند شکار حیوانات حفاظت شده، نزاع‌های دسته جمعی، تهدید دیگران و مراسماتی مانند عروسی و عزا وارد می‌شود که این موارد ایجاد رعب و وحشت را در پی دارد و به همین دلیل در حیطه استفاده صحیح از سلاح فرهنگ‌سازی توسط ریش سفیدان ضروری است.

انتهای پیام/ع

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.