باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - محمدمراد بیات در آئین ۵۵ سالگی کارخانجات مخابراتی ایران با اشاره به نیم قرن فعالیت این کارخانجات گفت: یکی از مشکلات ما در یک صدسال اخیر این است که برند با قدمت دیرینه کم داشتیم.
او با بیان اینکه آی تی ام سی در هزاره صنعت متولد شده و اکنون عزم و اراده بر این است که این صنعت به بلوغ برسد، گفت: استراتژی هزاره سوم تولید محصولات جدید بر مبنای عصر فناوری است چراکه عصر فناوری با عصر صنعت متفاوت است و باید برای این عصر استراتژی متفاوت داشت.
بیات با بیان اینکه صنعت مخابرات امروز بنا دارد که در شاخههای مختلف از جمله بانکداری الکترونیک وارد شود، گفت: استراتژیهای عصر حاضر باید نو شوند، چون استراتژیهای قبلی امروز کافی نیست.
مدیرعامل فابا گفت: اگر در گذشته صنعت بانکداری و تلکام دو صنعت جدا بود، در وضعیت فعلی اینگونه نیست و به یک پیوند جدید خواهند رسید.
دبیرکل رویداد بینالمللی تراکنش با بیان اینکه مجموعه کارخانجات مخابراتی ایران در عرصههای هوشمندسازی، محصولات و سولوشنهای نوآورانه بانکی ورود کرده است، گفت: این امر نشان از تدوین استراتژیها و برنامههای این شرکت همسو با فرایند شتابان فناوری است.
او از انعقاد توافقنامه همکاری مرکز فابا و itmc خبر داد و بیان کرد: با این توافقنامه زمینه برای توسعه محصولات دانشبنیان بیشتر فراهم میشود و ایران در عرصه فناوری میتواند روز به روز موفقیتهای بیشتری کسب کند.
صادق خانی علی اکبری، مشاور عالی مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران با بیان اینکه درد دهه ۴۰ سرانه برخورداری از تلفن در ایران با فاصله ۲۷ درصدی با متوسط سرانه جهانی کمتر از نیم درصد بود، گفت: در ابتدای انقلاب این آمار به ۲ درصد رسید.
او با بیان اینکه رشد و پیشرفت صنعت تلفن و مخابرات مرهون تلاشهای بعد از انقلاب است، گفت: دولتهای مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی با فراهم کردن شرایط زمینه رشد این صنعت را در ایران فراهم کردند.
روحاله نصیری، مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران نیز در این مراسم با بیان اینکه روند بازارهای مخابراتی کشور تغییر کرده است، گفت: استراتژی کارخانجات مخابرات ایران نیز به سمت خروج از بازارهای تک محصولی و استفاده از تمامی ظرفیتها رفته است.
او با بیان اینکه در سالهای اخیر قـراردادهای مـخابراتی بـا هدف انتقال دانش فنی و ایجاد اشتغال اجرا شده است، گفت: بخش زیادی از مراکز سوئیچ ثابت و همراه منصوبه در شبکه مخابراتی کشور تولید این مجموعه صنعتی ملی بوده و درحال حاضر نیـز پشتیبانی از بستر مذکور را پس از سالها در اختیار دارد که این موضوع نشان از اخذ یک سیاست راهبردی و مدبرانه در سطح مدیریت کلان کشور بوده است.
تولید انواع محصولات جنرال مبتنی بر سیـستمهای الکترونیک و مکانیک، راکهای رکتی فایر، منابع تغذیه و ترانسمیشن، ساخت کولر و رکتی فایرهای مخابراتی، سامانه ایستگاه هواشناسی، سامانه برنامهریزی آبیاری هوشمند و اجرای قراردادهـای نـگهداری و پشتیبانی مـراکز مخابراتی بخشی از فعالیتهای مخابرات ایران است که نصیری به آن اشاره کرد که با تکیه بر دانش فنی و نیروی انسانی متخـصص و کارآمد و با ورود به حوزههای نوین مخابراتی و غیرمخابراتی حاصل شده است.
انتهای پیام/