به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، حمیدرضا عزیزی گفت: باید ساختارهای جدیدی شکل بگیرند. ایجاد کارگروه و به زودی ستاد هدایت آن در ساختمان جدید نظام پرستاری، در همین راستا است و در سطح جامعه نیز انجمن ملی پرستاران جامعه نگر و تشکلهای دیگری شکل گرفته اند.
برای توسعه خدمات پرستاری جامعه نگر، دغدغهها و مشکلاتی وجود دارند.
عزیزی گفت: باید به سمت فعال کردن این مراکز، توانمند کردن آن ها، پوشش بیمه ای، ارائه خدمات سلامت دیجیتال و نظارت بر این مراکز و برخورد با مراکز غیر مجاز پیش برویم.
دکتر محمد میرزابیگی، رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: اولین بار است که ۵ نسل همزمان با هم زندگی میکنند. یک نسل سالمندان هستند که به خدمات پرستاری نیاز دارند. دو نسل مسلط بعدی، نسل مدیریتی حاکم بر جامعه و نسل جوانان و نوجوانان که منتقد و دارای شکاف نسلی زیاد هستند. بیشترین شکاف نسلی بر سر گذر جوامع از مباحث مدیریتی است که تحت عنوان نسل پنجم مدیریتی، بازاریابی و دانشگاهها از آنها یاد میشود و در مجموع از سنت به سمت مدرنیته میرود.
او گفت: دنیا با بحث افزایش سن روبهرو است و به علت رفاه زدگی، بیماریهای غیر واگیر افزایش یافته اند. کووید ۱۹ هم نشان داد بیماریهای واگیر هم تمام شدنی نیستند؛ اما در عرصه دنیای مجازی که گستردهتر از فضای مجازی است، خدمات پرستاری باید از نسل اول تا پنجم متناسب با نیازهای این نسلها ارائه شوند و عرصه هومکر در این زمینه موفقتر و مستقلتر خواهد بود. پرستاران در عرصه خدمت غیر بیمارستانی میتوانند انقلاب جدیدی ایجاد کنند.
عباس عبادی، معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در جلسه گذشته کمیته علمی کرونا درباره نقش هومکر در ایام کرونا و تاثیر آن بر کاهش بستریها بحث و بر این نکته تاکید شد که اگر سیستم کنترلی دقیقی بر فعالیت برخی پرستارنماها وجود نداشته باشد، مشکلاتی ایجاد میکنند و مثل یک تیغ دو لبه به خود مراکز هوم کر آسیب میزنند.
او گفت: در حوزه خدمات هوم کر و مراقبت در منزل باید قبل از این که نگاه درآمدزایی، کسب درآمد حلال و کارآفرینی داشته باشیم؛ به عنوان پیشتازان و پیشگامان هومکر حتما وظیفه کار علمی کردن و وکیل مدافع بیمار بودن را انجام دهیم. این کار باعث حذف افراد غیرحرفهای میشود.
انتهای پیام/