باشگاه خبرنگاران جوان تبریز - فاتح در جلسه کمیسیون خدمات شهری تبریز با بیان اینکه اجرای طرح جمعآوری شبانه پسماند شهری باید به گفتمان عمومی و مطالبه گری تبدیل شود، گفت: سرلوحه ما خدمت به شهر و شهروندان است و در این راستا باید سازمان مدیریت پسماند و معاونتهای خدمات شهری مناطق دهگانه شهرداری دست به دست هم دهند.
وی با اشاره به اینکه سازمان مدیریت پسماند به دنبال حل چالشهای شهر است، اظهار داشت: این مهم با همکاری معاونتهای خدمات شهری شهرداریهای مناطق دهگانه تبریز عملی میشود.
خدمات شهری در خط مقدم جبهه خدمت رسانی به شهروندان بوده و در راستای بهبود این خدمت رسانی ها، این سازمان برای سال آینده در حال تدوین برنامهای جامع و کامل است.
جاروبهای مکانیزه برای تبریز در آینده نه چندان دور خریداری میشود و از این دستگاهها برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان استفاده خواهد شد.
دهقان معاون خدمات شهری شهرداری منطقه چهار تبریز نیز در این نشست گفت: با سیستماتیک کردن خدمات میتوان هم در رفع آلودگی شهر و هم در خدمت رسانی به شهروندان گامهای خوبی برداشت.
اجرای طرحهایی مانند ایجاد ایستگاههایی برای توزین و انتقال پسماند، مشخص کردن ساعتی برای جمعآوری شبانه پسماندها و تداوم توزیع کیسه زبالههای مخصوص خودرو در بهبود نحوه ارائه خدمات به شهروندان موثر است.
غیور معاون خدمات شهری شهرداری منطقه سه تبریز نیز گفت: اگر طرحهایی مانند جمع آوری شبانه پسماندهای شهری، افزایش تعداد جاروبهای مکانیزه و افزایش ایستگاههای توزین و انتقال پسماند اجرا شود، موضوع صیانت از بیت المال نیز در آن حوزه عملیتر خواهد شد.
جعفری معاون خدمات شهری شهرداری منطقه پنج نیز با اشاره به طرح جمع آوری شبانه پسماندهای شهری گفت: برای این کار باید زیرساختهای لازم فراهم شود و به شهروندان اطلاع رسانی شود.
پیشنهاد میشود این طرح در یک ماه ابتدای اجرا، از مجتمعهای مسکونی آغاز شود و بعد از آمادگی و بسترسازی لازم در کل شهر اجرا شود.
انتهای پیام/ک