باشگاه خبرنگاران جوان بجنورد - عبدالله یوسفی گفت: از مجموعاین ۱۰ واحد، هشت فقره پروانه صنایع تبدیلی و غذایی و ۲ فقره مجوز طرح توسعه پروانه بهرهبرداری صادر شده است.
او گفت: سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات زراعی و باغی استان برداشت میشود که صنایع تبدیلی و غذایی استان توان فرآوری ۶۴۷ هزار تن آن را دارد.
بیشتر بخوانید
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اولویتهای سرمایه گذاری در این حوزه را شامل بسته بندی و عصاره گیری گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی میوههای دانه دار و دانه ریز، بسته بندی و فرآوری گوشت قرمز و سورتینگ و بسته بندی انواع میوه و سبزی عنوان کرد.
او گفت: برنامه ریزی شده تا با ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان، سالانه ۱۰ درصد به ظرفیت فراوری محصولات کشاورزی استان افزوده شود.
تعداد صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی موجود در استان ۱۰۲ واحد است که ظرفیت تولید سالانه ی این واحدها ۵۵۷ هزار تن و جذب مواد خام ۶۲۰ هزار تن در سال است.
در این واحدهای تولیدی یک هزار و ۴۶۴ نفر مشغول به کار هستند.
از مجموع واحدهای تبدیلی و تکمیلی استان بیش از ۳۰ واحد مربوط به حوزه تولیدات دامی و حدود ۷۰ واحد نیز در بخش باغی و زراعی است.
حدود ۵۲ درصد محصولات کشاورزی خراسان شمالی شانس فرآوری دارد و مابقی محصولات تولیدی خراسان شمالی به صورت تازه خوری مصرف و یا به دیگر استانها حمل میشود.
انتهای پیام/د