سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شناسایی کودکان زیر ۵ سال دچار مشکل تغذیه در همدان

کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از شناسایی کودکان زیر ۵ سال دچار مشکل تغذیه در همدان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان- میترا جاودان گفت: دوازدهمین بسیج ملی تغذیه که ۱۵ تا ۳۰ دی ماه با شعار تغذیه کرونا و واکسیناسیون برگزار می‌شود هر سال بسیج‌های ملی و آموزشی تغذیه بر اساس مشکلات تغذیه‌ای جامعه و به منظور حساس سازی و افزایش سطح آگاهی‌های تغذیه‌ای جامعه با شعار‌های متفاوت برگزار می‌شود.

او افزود: با توجه به اپیدمی کرونا و اهمیت تغذیه صحیح در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلاء به کرونا، کاهش شدت بیماری و دوران نقاهت بیماری و نیز اثربخشی واکسیناسیون کرونا دوازدهمین بسیج ملی تغذیه بر اساس این اهداف در استان در حال اجراست.

کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:  در حال حاضر واکسیناسیون یکی از راه‌های مهم برای مقابله با ویروس کرونا است و به منظور اثر بخشی آن رعایت اصول تغذیه از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی گفت: به دلیل گستردگی فضای مجازی ارائه اطلاعات تغذیه‌ای صحیح و نیز گسترش شبکه‌های علمی یکی دیگر از اهداف بسیج‌های ملی تغذیه است.

جاودان گفت: بهتر است هنگام واکسیناسیون کرونا در اثربخشی آن استفاده روزانه از منابع سبزیجات و میوه جات مورد توجه باشد.

وی گفت: به طور کلی مصرف روزانه ۳ تا ۵ واحد از گروه سبزی‌ها و ۲ تا ۴ واحد از گروه میوه‌ها، آنتی اکسیدان‌ها شامل روی، سلنیم، ویتامین A و ویتامین C مورد توجه است.

جاودان گفت: افراد در رژیم غذایی خود از منابع پروتئین گیاهی و حیوانی استفاده کنند و منابع غذایی پروتئینی حاوی ریزمغذی‌هایی مانند روی و سلنیوم هستند که با خاصیت آنتی اکسیدانی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.

جاودان گفت: بهتر است برای افزایش کیفیت پروتئین دریافتی از پروتئین‌های گیاهی در کنار هم استفاده شود مثل عدس پلو، خوراک لوبیا با نان، عدسی که این امر موجب اثربخشی بهتر واکسیناسیون خواهد شد.

کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:افراد در وعده‌های غذایی خود از منابع لبنیات کم چرب استفاده کنند شیر و لبنیات شامل ماست، پنیر و کشک نیز از منابع تأمین پروتئین هستند و نیز بهتر است لبنیات پروبیوتیک مصرف شود.

جاودان گفت: افراد مقدار زیادی آب مایعات مثل چایی کم رنگ، دوغ کم نمک، دمنوش‌های گیاهی بنوشند که تأمین آب بدن به میزان کافی قبل و بعد از تزریق واکسن کووید- ۱۹ بسیار مهم است.

کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در این راستا و به دلیل تأثیر منفی اپیدمی کرونا بر وضعیت اقتصادی جامعه و به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر به ویژه کودکان زیر ۵ سال و مادران باردار، معاونت بهداشتی همدان با همکاری کمیته امداد و ستاد اجرای فرمان امام یک هزار و ۲۵۰ کیلوگرم گوشت و یک هزار و ۲۹۸ مورد بن خرید مایحتاج در بین واجدین شرایط توزیع کرده است.

انتهای پیام/م

برچسب ها: تغذیه ، کودکان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.