سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سوءاستفاده فیسبوک از اطلاعات خصوصی ۴۴ میلیون کاربر

سازمان نظارت بر رفتار مالی انگلیس به نمایندگی از حدود ۴۴ میلیون کاربر فیسبوک که حقوقشان نقض شده از این شرکت شکایت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - لیزا لودال گورمسن، مشاور ارشد سازمان نظارت بر رفتار مالی انگلیس و یکی از متخصصان حقوق رقابت می‌گوید: به نمایندگی از حدود ۴۴ میلیون کاربری که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ از فیسبوک استفاده کرده و این پلترفم با سوء استفاده از اطلاعات خصوصی آن‌ها حقوقشان را نقض کرده، از این شرکت شکایت کرده است.

به گزارش رویترز، بر اساس شکایت یادشده فیسبوک با تحمیل شرایط کاربری ناعادلانه به کاربران خود میلیارد‌ها پوند درآمد داشته و موفق شده اطلاعات خصوصی کاربران را از طریق امکانات این شبکه اجتماعی گردآوری کند.

فیسبوک در واکنش به این شکایت گفته مردم از خدمات آن بدان علت استفاده می‌کنند که می‌توانند کنترل معناداری به اطلاعاتی که در پلتفرم فیسبوک به اشتراک می‌گذارند، داشته باشند.

این شرکت قبلاً با شکایت مشابهی در خاک آمریکا نیز مواجه شده است، وکلای نیویورک و ایالت‌های دیگر در شکایتی به دادگاه استیناف منطقه کلمبیا اعلام کرده اند که فیسبوک یک شرکت انحصارگرا است که از قدرت خود در بازار برای از بین بردن رقابت استفاده کرده است. فیسبوک برای این منظور از شیوه انحصار گرایی «بخر یا دفن کن» رقبای تازه استفاده کرده که به کاربران و عموم مردم آسیب می‌رساند.

متا پلتفرمز، مالک فیسبوک در بیانیه‌ای اعلام کرد: ایالت‌ها در ارائه درخواست استیناف برای ثبت شکایت اشتباه کرده اند. هیچ دلیلی برای لغو این تصمیم در دادگاه تجدید نظر وجود ندارد.


بیشتر بخوانید:

سران گوگل، فیس بوک و توییتر به کنگره آمریکا احضار شدند


لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک گفت: فیسبوک به کاربران آسیب می‌رساند. این شرکت بار‌ها از تسلط خود بر بازار استفاده کرده است تا شرکت‌های کوچک را از گردونه کسب و کار خارج کند و رقابت را برای میلیون‌ها کاربر کاهش دهد.

این گروه، متشکل از ۴۶ ایالت، گوام و منطقه کلمبیا، معتقدند حکم جیمز بواسبرگ، قاضی منطقه‌ای در ناحیه کلمبیا مبنی بر آنکه آن‌ها مدتی طولانی برای طرح شکایت صبر کرده اند، اشتباه است.

بواسبرگ همچنین در ماه ژوئن شکایت کمیسیون فدرال تجارت آمریکا را علیه فیسبوک رد کرده بود، اما به دادگاه اجازه داد پرونده را مجدداً بررسی کند. در هفته گذشته نیز بواسبرگ اجازه ثبت شکایت را داد.

کمیسیون فدرال تجارت و هم ایالت‌ها در سال ۲۰۲۰ از دادگاه خواسته بودند که به فیسبوک دستور فروش اینستاگرام و واتس اپ را بدهد.

این شکایت‌ها به دنبال سال‌ها تحقیق از چهار غول بزرگ فناوری آمریکا و همچنین شکایت علیه فیسبوک و گوگل انجام شده است.
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۱۱ ۲۶ دی ۱۴۰۰
شما اول برید بورستونه درست کنید که سرمایه مردم را به باد دادید بعدا حرف بزنید .
ناشناس
۱۰:۴۰ ۲۶ دی ۱۴۰۰
سلام.گرانی و بی کیفیتی خودرو و کالاهای اساسی و مصرفی در دولت آقای روحانی پایه گذاری شد با دادن وام و خالی کردن خزانه بانک مرکزی جهت خرید خودرو به مردم و کمک به خودروسازان بی کیفیت و همچنین تعطیلی و واگذاری چند کارخانه خودروسازی به خارجی ها که آنها نیز طبق معمول شانه خالی کرده و رفتند،تعداد کارکنان خودروسازی را دو برابر کردند ولی تولیدات خود را به نصف کاهش دادند تا با کاهش عرضه گرانی درست کنند،از سازمان بازرسی کل کشور،شورای نگهبان،دولت،مجلس،رهبر معظم انقلاب می‌خواهیم دستور واردات خودروی معمولی باکیفیت و بدون تعرفه گمرکی را صادر بفرمایند و فروش آن به مردم بدون خودرو،تا انحصار،احتکار و گرانی دههابرابری خودرو شکسته شود،مردم بعد برجام که خودرو ده برابر گران شد توان خرید ندارند و از طرفی خودروهای داخلی هزاران برابر ویروس کرونا در شش ماه گذشته کشته و تلفات داده.با تشکر