باشگاه خبرنگاران جوان - چهار روز پیش روزنامه «جروزالمپست» چاپ رژیم صهیونیستی طی گزارشی ادعا کرد «مرکز اسلامی هامبورگ» به دلیل حمایت از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از «تشکیلات شورای مسلمانان هامبورگ» اخراج شده است.
جروزالمپست این خبر را به نقل از روزنامه آلمانی «دی ولت» و بنابر اظهارات منابع اطلاعاتی آلمان منتشر کرده است.
اشاره جروزالم پست به برگزاری مراسم یادبود شهید حاج قاسم سلیمانی در این مرکز است. این روزنامه در ژانویه ۲۰۲۰ (دی ۹۸) گزارش داده بود که ۶۰۰ نفر در مراسم ختم قرآنی که مرکز اسلامی هامبورگ برای شهید سلیمانی برگزار کرده بود شرکت کرده و ضمن ستودن سوابق حاج قاسم سلیمانی، او را «شهید قهرمان» خوانده اند.
مرکز اسلامی هامبورگ، از مراکز مهم اسلامی آلمان سال ۱۳۳۲ با حمایت آیت الله بروجردی در شهر هامبورگ تأسیس شد. انتشار مجلاتی به زبان آلمانی و فارسی و ارائه خدمات مشاورهای، بخشی از اقدامات این مرکز است. این مجموعه اسلامی، کتابخانهای با بیش از ۶ هزار عنوان کتاب در موضوعات مختلف اسلامی و شیعی دارد. از سال ۹۷ مدیریت این مرکز برعهده حجتالاسلام و المسلمین دکتر هادی مفتح میباشد.
امروز در کل آلمان حدود ۲۲۰ مرکز اسلامی شیعه وجود دارد. در هامبورگ از میان ۵۹ مرکز اسلامی فعال، چهار مسجد و مرکز شیعی به چشم میخورد، ولی در میان همهی مراکز اسلامی، مسجد امام علی مقامی ممتاز دارد.
با پیگیریهای باشگاه خبرنگاران جوان، مرکز اسلامی هامبورگ در پاسخ خبر منتشر شده در رسانهها این مسئله را تکذیب کرد. به گفته روابط عمومی این مرکز، «برخی روزنامهها یا نشریاتی که علیه مرکز اسلامی تبلیغات دارند با هدف خدشه دار کردن وحدت بین مسلمانان، مسئله تغییر در ساختار تشکیلات شورای مسلمانان هامبورگ را طور دیگری بازتاب دادند.»
شورای مسلمانان هامبورگ متشکل از ۴۰ جمعیت اسلامی از کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، کشورهای عربی و آفریقایی و کشورهای منطقه بالکان و ... میباشد.
تشکیلات شورای مسلمانان از ابتدای تأسیس سه رئیسه اداره میشده است.
امام جماعت مرکز اسلامی هامبورگ به دلیل ایفای نقش در پایه گذاری این شورا همواره یکی از سه رئیس شورای مسلمانان بوده است.
بنا به گفته مدیر روابط عمومی مرکز اسلامی هامبورگ «شورای مسلمانان هامبورگ حدود بیست سال با ساختار سه رئیسه امور را پیش میبرد تا اینکه مراکز اسلامی عضو این شورا از حدود یک سال قبل به این نتیجه رسیدند شرایط فعلی ایجاب می کند که این مرکز به صورت تک ریاستی به کار خود ادامه دهد؛ لذا سال گذشته در بیش از ده جلسه سه تا چهار ساعته با امام جماعت این مرکز مشورت صورت گرفت تا اینکه یک ماه و نیم قبل اکثریت اعضا در مجمع عمومی این شورا با تغییر ساختار تشکیلات شورای مسلمانان هامبورگ موافقت کردند.
ضمن اینکه حجت الاسلام و المسلمین مفتح در این دوره نامزد ریاست شورا نبوده، بحث اخراج یا خروج مرکز از شورا واقعیت نداشته و یک تغییر ساختار در تشکیلات شورای مسلمانان هامبورگ اتفاق افتاده است. هم اکنون نیز فاتح ییلدیز عهده ریاست تشکیلات شورای مسلمانان هامبورگ است.»
جالب است بدانید آیتاللهِ شهید سید محمدحسین بهشتی هم در مرکز اسلامی هامبورگ برای مدتی حضور داشت و فعالیت کرد.
انتهای پیام/