سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک کارشناس آشپزی تهیه راتاتویی پیش غذای فرانسوی را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، راتاتویی، که به عنوان یک غذای گیاهی شناخته می‌شود جزء غذاهای اصیل و سنتی فرانسه است که به خوبی می‌تواند مکمل  انواع غذاهای پروتئینی باشد.

لیلا سرمدی کارشناس آشپزی، طرز تهیه راتاتویی پیش غذای فرانسوی را آموزش داد.


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه زیره پلو + فیلم


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.