سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سینه مرغ پر شده با مازارلای توپی و سس پستو + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه سینه مرغ پر شده را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سینه مرغ پر شده دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

سینه مرغ 2 عدد، ریحان 1 دسته، روغن زیتون 150 میلی لیتر، پنیر مازارلای توپی 5 تا 10 عدد، پنیر پارمسان 50 گرم، نمک، فلفل سیاه به میزان لازم، گردو 5 عدد، ورق بیکن 5 عدد، گوجه گیلاسی 10 عدد، عصاره یا استاک مرغ 1 لیتر، سیر 3 حبه، نان پیاباتا به دلخواه

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت سینه مرغ پر شده با مازارلای توپی و سس پستو را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.