سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت ۲۵ درصد از واحد‌های صنعتی زیر ۴۰ درصد ظرفیت

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی گفت: ۲۵ درصد واحدهای مستقر در شهرک صنعتی استان زیر ۴۰ درصد ظرفیت فعالیت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - پارسا گفت: در حال حاضر بیش از ۳۶۳ واحد صنعتی در ۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی خراسان جنوبی مستقر است که بر اساس آخرین عارضه‌یابی انجام شده در استان، از این تعداد ۲۶ درصد تعطیل، ۲۵ درصد زیر ۴۰ درصد ظرفیت، ۳۴ درصد بین ۴۰ تا ۷۰ درصد ظرفیت و ۱۵ درصد بالای ۷۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند.

به گفته مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی پارسال ۱۹ واحد تولیدی و از ابتدای امسال تاکنون ۲۳ واحد تولیدی تعطیل استان به چرخه تولید بازگشتند.

وی گفت: تعهد امسال این شرکت را برای بازگشت واحد‌های تعطیل شده به چرخه تولید در خراسان جنوبی ۱۹ واحد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و پنج واحد مستقر در خارج از نواحی صنعتی استان است.

پارسا می گوید: تاکنون زمینه برای فعال شدن مجدد ۲۰ واحد تولیدی در شهرک‌های استان فراهم شده که ۵۰ درصد معادل ۱۰ واحد توسط سرمایه‌گذار جدید به چرخه تولید بازگشته‌اند.

وی زمینه فعالیت عمده این واحد‌ها را در حوزه سنگ‌های ساختمانی، کود‌های میکرونیزه، مصنوعات چوبی ساختمان، صنایع غذایی و خدماتی دانست و گفت: مجموع سرمایه‌گذاری انجام شده در واحد‌های جدید ۶۰ میلیارد تومان است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی گفت: این واحد‌ها مجوز به کارگیری ۲۶۰ نفر را دارند، اما به دلیل اینکه در شروع فعالیت هستند تاکنون ۹۸ نفر به‌صورت مستقیم مشغول به‌کار شده‌اند و کمبود نقدینگی، تغییر الگوی مصرف و نبود بازار را عمده دلیل تعطیلی این واحد‌ها است.

به گفته وی یکی از اقدام‌های کاربردی که طی این مدت انجام داده‌ایم این بوده که به جای واگذاری که سبب طولانی شدن فرایند کار برای سرمایه گذار جدید می‌شود آن‌ها به سمت احیاء و راه اندازی واحد‌های تولیدی تعطیل شده سوق داده‌ایم.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی مزایای این کار را کاهش واحد‌های تعطیل شده و راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و تامین بودن زیرساخت‌ها برای سرمایه گذار دانست و معتقد است: اطلاعات واحد‌های تعطیل و راکد استان در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته تا اگر سرمایه گذاری متقاضی بود از این ظرفیت بالقوه استفاده کند.

پارسا گفت: واحد‌های تعطیل شده مستقر در نواحی و شهرک‌های صنعتی با هزینه پایین‌تر در اختیار سرمایه‌گذار قرار می‌گیردکه باید اعلام کنیم که اکنون واحد تولیدی در استان در تملک بانک‌ها نداریم.

وی می گوید: امسال کمک بلاعوض برای پرداخت تسهیلات به واحد‌های تولیدی نداشته‌ایم، اما با تقبل بخشی از هزینه‌های واحد‌ها از جمله ۸۰ درصد هزینه‌های حضور در نمایشگاه، ارائه مشاوره به واحد‌های تولیدی، ارائه طرح‌های توجیهی، کمک هزینه برای دریافت استاندارد‌های مختلف برای محصولات، پیش مطالعات سرمایه‌گذاران خارجی، ایجاد کنسرسیوم، شرکت مدیریت صادرات برای کمک به فروش از آن‌ها حمایت می‌کنیم.

پارسا گفت: اغلب واحد‌های تولیدی استان به صورت سنتی کار می‌کنند و نیاز است یک به روز رسانی در آن‌ها انجام شود تا عایدی بیشتر نصیب صاحبان آن شود گفت: برای حمایت از صنایع سه طرح تولیدی تیپ توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت و مرکز خدمات سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی به شرکت شهرک‌های صنعتی استان اعلام شده که پس از بررسی برای سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها اقدام خواهد شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی گفت: تامین زیرساخت، کمبود نقدینگی، نبود بازار فروش، کمبود مواد اولیه، فرسودگی ماشین آلات را از جمله چالش‌های پیش روی صنایع خراسان جنوبی است.

انتهای پیام / ط ا

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.