سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون استاندار سیستان و بلوچستان؛

تمهیدات لازم برای مهار سیلاب احتمالی در چابهار اندیشیده شده است

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: تمهیدات لازم برای مهار سیلاب و بارندگی‌های احتمالی پیش رو در تمامی شهرها و روستاهای حوزه سواحل مکُران به ویژه شهرستان چابهار اندیشیده شده است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،   رحمدل بامری معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در فرمانداری چابهار گفت: تمهیدات لازم برای مهار سیلاب و بارندگی‌های احتمالی پیش رو در تمامی شهرها و روستاهای حوزه سواحل مکُران به ویژه شهرستان چابهار اندیشیده شده است و دستگاه‌های اجرایی در حال آماده‌باش و خدمات‌رسانی هستند.

  رحمدل بامری گفت: احتمال سیل، توفان و بالا آمدن آب در دریا و بارش زیاد باران وجود دارد و نباید دستگاه‌های خدمات‌رسان در بحث تامین نیازهای مردم با مشکل مواجه شوند و یا ناهماهنگی وجود باشد.

وی تامین به موقع نان، سوخت، موادغذایی و همچنین آمادگی و هماهنگی ماشین‌آلات بخش خصوصی و دولتی و سایر نیازمندی‌های مردم در مواقع بحران را مورد تاکید قرار داد و خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی گفت: مکان‌های امن پیش‌بینی شده برای خسارت‌دیدگان ناشی از سیل احتمالی بررسی و امکانات لازم برای اسکان فراهم شود.

وی گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی فرم‌های مربوط به برآورد خسارات را تکمیل و به موقع به استانداری سیستان و بلوچستان اعلام کنند تا برای جبران خسارت‌ها اقدام شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان چابهار بر تامین ژنراتور و دستگاه‌های تولید برق برای مواقع ضروری و قطع برق در روزهای بارندگی پیش رو در بیمارستان امام علی (ع) چابهار تاکید و گفت: چنانچه برق قطع شود حتی واکسن‌ها نیز فاسد و مشکلات زیادی برای مردم ایجاد می‌شود.

بامری گفت: اطلاع‌رسانی به موقع از اوضاع و خسارت‌های بارندگی فقط توسط فرماندار هر شهرستان و در مرکز استان نیز استاندار سیستان و بلوچستان اقدام خواهد کرد و افراد دیگر از هرگونه انتشار اخبار و یا مصاحبه خودداری کنند.

وی بر تعطیلی تمامی مدارس در سطح استان و شهرهایی که بارندگی دارند، اشاره وگفت: بیش از ۲۰ تا ۳۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین راهداری در سطح شهرستان چابهار وجود دارد که نیاز است در مواقع بحران به کمک مردم بشتابند.

اعضای ستاد مدیریت بحران در این جلسه اقدامات انجام شده را تشریح و آمادگی خود را برای مدیریت بحران سیل و بارندگی اعلام کردند.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.