سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معرفی نفرات برتر دومین مهرواره ملی شاهنامه‌خوانی در شهرکرد

نفرات برتر دومین مهرواره ملی شاهنامه‌خوانی با داوری ۸۲۲ اثر از سراسر کشور در شهرکرد معرفی شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجت‌الله آسمند مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری گفت: در دومین مهرواره شاهنامه‌خوانی، ۸۲۲ اثر از سراسر کشور در سه بخش شاهنامه خوانی، نقالی و پادکست از ۲۳ استان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که نیمی از آثار متعلق به دانش‌آموزان استان بود که از بین این آثار ۵۰ اثر انتخاب که ۲۰ اثر برگزیده و ۳۰ اثر قابل تقدیر شناخته شدند.

این مهرواره با هدف معرفی متون کهن، ترویج فرهنگ اصیل شاهنامه‌خوانی در سطح جامعه، آشنایی کودکان و نوجوانان با هویت ملی و کشف و پرورش استعداد‌های شاهنامه‌خوانی و نقالی در راستای ایجاد نشاط، امیدآفرینی، پویایی اجتماعی و ارتقا مهارت‌های زندگی برگزار شده است.


بیشتر بخوانید


در دومین مهرواره ملی شاهنامه خوانی و در بخش پادکست بزرگسال شادان تنابنده از اصفهان، فاطمه محمودی از آذربایجان شرقی و مریم مردانی، پریسا اردشیری و صغرا موسوی از چهارمحال و بختیاری به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

در بخش پادکست نوجوان نیز نرگس احمدیان، لیلا محمدی و ساغر ساعدی از چهارمحال و بختیاری، مبینا غلامی و آزیتا ایرانی از فارس شایسته تقدیر شدند.

هیات داوران در بخش نقالی گروه سنی نوجوان اثری را حائز امتیاز برگزیده انتخاب نکردند و آرمیتا جوادیان از چهارمحال و بختیاری شایسته تقدیر معرفی شد.

در بخش نقالی گروه سنی نونهال، باقری مطلق از البرز، ریحانه شاهینی و صبا موسوی از چهارمحال و بختیاری، پرنیا عبادی از خوزستان به عنوان برگزیده و یسنا طاهری از خراسان رضوی شهر مشهد شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش نقالی گروه سنی نو نگاه دینا شیرین زاده از تهران، آناهیتا حیدری از کرمانشاه به عنوان برگزیده و سارینا یوسف نیا از تهران شایسته تقدیر شدند.

در بخش نقالی در گروه سنی نوجوان عسل غیاثی از کرمانشاه نیز برگزیده و در گروه سنی بزرگسال هیات داروان هیچ اثری را برگزیده انتخاب نشد و پریناز بابایی از همدان، فاطمه قره قاشی از گلستان، مسعود شاهندی از اصفهان، بورا تیلا از خوزستان، سید مهرداد حسینی کاووسی از همدان شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش شاهنامه‌خوانی نوجوان آرینا رحیمی از کرمان، رامین دهقاتی از فارس، کیان قاسم‌پور از چهارمحال و بختیاری به عنوان برگزیده و فاطمه آقابابایی از چهارمحال وبختیاری، روژا علیزاده از تهران، امیرحسین بشارتی از استان فارس شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش شاهنامه‌خوانی گروه سنی نونهال سرمه رشیدی از لرستان، اسما محمدی از چهارمحال وبختیاری، کیمیا مشکلات از کرمانشاه و شارلین زرین از تهران به عنوان برگزیده و دنیا سادات حسینی از کرمانشاه، نیوشا فرهادیان از چهارمحال وبختیاری، فاطمه شعله از یزد، آیلی آذرنو از سیستان و بلوچستان به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند.

در بخش شاهنامه‌خوانی در گروه سنی نونگاه یسنا حسینی از خوزستان، همراز رضوی از تهران، نازنین فرزانه از چهارمحال وبختیاری برگزیده و یناز مختاری از چهارمحال و بختیاری، فاطمه خیرآبادی از خراسان رضوی به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش شاهنامه‌خوانی در گروه سنی نوجوان نیز امیر محمد موسوی از چهارمحال وبختیاری برگزیده و بهار سلجوقی از سیستان و بلوچستان شایسته تقدیر معرفی شد.

در بخش شاهنامه‌خوانی در گروه سنی بزرگسال محمدعلی صالح از بوشهر برگزیده و میلاد صادقی و بتول کزیمزاده از چهارمحال و بختیاری به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.

نخستین مرکز تخصصی شاهنامه خوانی و شاهنامه شناسی استان در مرکز فرهنگی هنری شهر فارسان از سال۱۳۹۵ فعال شده است.

برگزاری جشنواره‌های مختلف راهکاری برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

شهرام مقدس مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: برگزاری برنامه‌ها و جشنواره‌های مختلف یک راهکار برای افزایش سلامت و ارتقای فرهنگ جامعه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که اجرای این برنامه‌ها برای گروه سنی کودکان و نوجوان باید در اولویت قرار گیرد.

این جشنواره‌ها یک ظرفیت اجتماعی بالاست که بتوان از سرمایه‌های فرهنگی، اجتماعی در جامعه استفاده و از نگاه و منظر تخصصی به موضوعات مختلف پرداخت.

شاهنامه فروسی مردمی‌ترین کتاب در تاریخ است

محمد حکیم‌آذر استاد زبان و ادبیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با برشمردن برخی ویژگی‌های شاهنامه فردوسی و استقبال مردم از این کتاب گفت: شاهنامه فردوسی مردمی‌ترین کتاب در تاریخ است.

قدیمی‌ترین نسخه شاهنامه فرودسی متعلق به قرن هفتم به بعد است و از ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال از شاهنامه فرودسی در تاریخ نویسی ایران خبری نیست.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.