young journalists club
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت نان فوگاس دعوت کرد.
برای تهیه این نان خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد 600 گرم، نمک 10 گرم، مخمر 7 گرم، شکر10 گرم، روغن زیتون 50 گرم، زیتون سبز یا سیاه 1 پیمانه، ریحان یا رزماری 2 ساقه، گوجه گیلاسی به دلخواه، سیر 1 حبه، پنیر پارمسان 2 قاشق، آب 350 میلی لیتر
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت نان فوگاس را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/