سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه از بوی بد تنفسی ناشی از مصرف لبنیات خلاصی یابیم؟

بوی بد تنفسی پس از مصرف لبنیات بسیار شایع است و افراد همواره به دنبال یافتن راهی برای رهایی از آن هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، لبنیات یکی از بهترین منابع برای تامین نیاز‌های اساسی بدن مانند کلسیم و پروتئین است. با این حال، بسیاری از افراد پس از مصرف لبنیات شاهد بوی بد تنفسی هستند. سوالی که همواره مطرح می‌شود این است که دلیل بروز این بو چیست و چگونه می‌توان از دست آن خلاصی یافت؟

متخصصان می‌گویند کمتر کسی به این نکته توجه دارد که دهان بخشی از سیستم گوارش انسان است و نخستین مرحله هضم غذا با جویدن در دهان آغاز می‌شود. میلیون‌ها باکتری در دهان از ذرات مواد غذایی که انسان مصرف می‌کند بهره می‌برند و در مقابل بوی نامطبوعی را از خود منتشر می‌کنند.

متاسفانه میکروب‌ها زمانی که ترکیبات شیر مانند لاکتوز، پروتئین‌ها و چربی‌ها را مورد هضم قرار می‌دهند میزان بیشتری هیدروژن سولفید آزاد می‌کنند. به همین دلیل هم برخی افراد پس از خوردن شیر احساس می‌کنند که دهانشان بوی تعفن می‌دهد. هیدروژن سولفید یکی از نامطبوع‌ترین گاز‌های شناخته شده است.

حال که دلیل بروز این بوی ناخوشایند را فهمیدیم، چگونه می‌توانیم از آن خلاصی یابیم؟

حقیقت این است که نمی‌توانید به طور کامل این بو را از دهان خود رفع کنید، با این حال می‌توانید با اقداماتی آن را کنترل کنید. باکتری‌های گرم منفی همانند‌ای کولی و کلامدیا در زیر لایه‌های لثه و دندان و شیار‌های زبان شما مخفی شده اند.

متاسفانه دهانشویه‌ها نمی‌تواند باعث از بین رفتن این باکتری‌های گرم منفی شود و استفاده از این مواد حتی می‌تواند شرایط را بدتر کند. دهانشویه باعث مرگ تمامی باکتری‌ها از جمله باکتری‌های مفید دهان می‌شود که این موضوع بر مشکلات دهان می‌افزاید.

در این رابطه توصیه می‌شود افراد دستکم روزانه دو بار با خمیردندان‌های حاوی سطح بالای فلوراید مسواک بزنند. اگر دهانتان بوی به شدت متعفنی می‌دهد، توصیه می‌شود پس از هر وعده غذایی مسواک بزنید. اطمینان یابید در فرآیند مسواک زدن مناطقی که باکتری‌ها مخفی شده اند را به خوبی تمیز می‌کنید. انجام مرتب این کار به مرور به کنترل مشکلات دهان کمک می‌کند.

منبع: منز هلث


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: بوی بد تنفسی ، لبنیات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۲۰ ۰۸ دی ۱۴۰۰
آدامس( بخصوص بو های تندی مثل نعنا، دارچین، موز) که بوی خوب بده در همه جا و در همه کس جوابه
ناشناس
۰۳:۵۸ ۰۷ دی ۱۴۰۰
اگر از داروی محلی بنام زاج یا زنج، استفاده شود دیگر تمامی ذرات میکروب از دهان پاک می شود و دهان بوی بد نمی دهد.