سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توقیف خط تولید ۲ کارخانه در کردستان

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت:در روند بازرسی کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو با مشاهده موارد غیر بهداشتی ۲ خط تولید در استان متوقف شدند.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، آرزو فلاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: در راستای نظارت بر فعالیت و کنترل کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی سلامت محور، بازرسان معاونت غذا و داروی استان، از خط تولید یکی از کارخانه‌های تولیدی مواد غذایی بازدید کردند و نمونه برداری از محصول فوق را در آزمایشگاه کنترل این معاونت انجام دادند.

فلاحی خاطرنشان کرد: طی آزمایشات انجام شده مبنی بر مشاهده مورد غیر بهداشتی در خط تولید این کارخانه و عدم رعایت ضوابط بهداشتی، خط تولید آن با همکاری مدیر کارخانه متوقف و مورد اصلاح واقع شد.

او در ادامه با اشاره به مشاهده چربی گیاهی غیر مجاز در تولیدات واحدی دیگر توسط بازرسان و تایید توسط آزمایشگاه مواد غذایی، معاونت غذا و دارو بیان کرد: ضمن توقیف و جمع آوری همه محصول تولیدی در سطح عرضه، در حال حاضر خط تولید این کارخانه فرآورده نیز متوقف شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن اشاره به اهمیت مدیریت ایمنی موادغذایی و خطرات ناشی از مخاطرات محصولات سلامت محور از شهروندان تقاضا کرد به آرم سیب سلامت سازمان غذا و داروی محصولات غذایی که نشان از باور و اطمینان آنان به خدمتگزاران خود در حوزه سلامت برای تأمین موادغذایی ایمن و سالم است توجه کنند و در صورت مشاهده هر نوع مواد غیر مجاز یا آلودگی در مواد غذایی، موارد فوق را به معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام نمایند.

فلاحی در پایان ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های مداوم بازرسان و کارشناسان اداره نظارت و کارشناسان آزمایشگاه، معاونت غذا و دارو در راستای ایفای رسالت خود و پیگیری سلامت محصولات غذایی به دلیل اهمیت سلامت مردم، یادآور شد:مصرف اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی سالم یکی از بزرگترین دغدغه‌های جامعه امروز است، کنترل و نظارت سازمان‌های ذیربط از جمله سازمان غذا و دارو از محل تولید، حمل و نقل تا عرضه کالا بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.