سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام:

هشت غرفه عرضه مستقیم کالا در ایلام دایر می‌شود

رستمزاد با اشاره به اینکه برنامه جدید دولت در تعدیل قیمت‌ها و نظارت بر بازار طرحی اثرگذار و موثر است، گفت: هشت غرفه عرضه مستقیم کالا بزودی در نقاط مختلف ایلام دایر می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، جهانگیر رستمزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام در نشست ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به اینکه برنامه جدید دولت در تعدیل قیمت‌ها و نظارت بر بازار طرحی اثرگذار و موثر است ، گفت: ایجاد قرارگاه امنیت غذایی در وزارت جهاد کشاورزی، توزیع اقلام اساسی از طریق اینترنتی درب منازل، استفاده از پتانسیل بسیج اصناف برای نظارت بر بازار و اعلام قیمت‌ها در ستاد تنظیم بازار از مهمترین اهرم‌های اجرایی این طرح در دولت سیزدهم است.

او افزود: شهرداری با تصویب ستاد تنظیم بازار استان ملزم به ایجاد ۲ غرفه عرضه مستقیم میوه با ۲۵ درصد زیر قیمت بازار شد که خوشبختانه در این مدت کوتاه شاهد آثار مثبت آن بر بازار و تعدیل قیمت‌ها هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام بیان کرد: با توجه به بازخورد مثبت ایجاد این غرفه‌ها به زودی هشت غرفه دیگر در سایر مناطق شهر ایلام ایجاد می شود و همچنین غرفه مرغ و ماهی و گوشت نیز بزودی در راستای تنظیم بازار و کاهش قیمت‌ها دایر خواهد شد.

رستمزاد مطرح کرد: هر چند ایلام از نظر تورم اولین استان کشور است و مسائل زیرساختی و حمل و نقل بر این موضوع تاثیرگذار است، اما با این تغییر و تحول که به تازگی از سوی دولت انجام گرفته و قرار است جهاد کشاورزی توزیع کننده و ناظر باشد امیدواریم قیمت‌ها در استان نیز تعدیل پیدا کند.

او از سازمان صمت، بسیج اصناف و جهاد کشاورزی استان خواست تا راه اندازی کامل سامانه‌ها همچنان پای کار باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام بیان کرد: بسیج اصناف پتانسیلی بود که اکنون قانونی پای کار آمده و می‌تواند با نظارت بر بازار همیار بازرسان و دستگاه‌های نظارتی باشد.

رستمزاد اظهار کرد: اتحادیه‌ها باید پای کار بیایند و وقت بگذارند به کمک مسئولان برای نظارت‌ها و تعدیل قیمت‌ها بیایند.

او همچنین از جهاد کشاورزی استان خواست تا در راستای توزیع کالا‌های اساسی به صورت الکترونیکی و تحویل درب منزل و رصد کالا‌ها از تولید تا مصرف با استارت آپ‌ها و نرم افزار‌ها و پارک علم و فناوری استان وارد مذاکره شود تا هم برای این جوانان اشتغال جدید ایجاد شود و هم با کمک فناوری جدید نظارت و کنترل قیمت‌ها در بازار تسهیل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: سازمان‌های صنعت و جهاد کشاورزی از علم روز باید برای کنترل بازار و رصد و نظارت قیمت‌ها استفاده کنند.

رستمزاد همچنین خواستار افزایش نظارت مستمر بر نانوایی و جلوگیری از عرضه آرد خارج از شبکه آن‌ها شد و افزود: باید با ریاست فرمانداران در شهرستان‌ها وضعیت آرد نانوایی‌ها و میزان سهمیه آن‌ها بررسی و نانوایی‌های که مازاد سهمیه دارند، کسر شود.

انتهای پیام/ ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.