سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رژیم غذایی برای کاهش چربی‌ شکمی

چربی شکمی اطراف اعضای اصلی بدن مانند قلب رسوب می‌کند و به طور جدی سلامت را به خطر می‌اندازد که البته با رژیم غذایی می‌توان مانع از آن شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  چاقی برای هیچ کس و در هیچ سنی خوب نیست و اگر مدت زیادی وزن اضافه داشته باشید به مرور به بیماری‌های مزمن مبتلا می‌شوید، بنابراین بهتر است از ابتدا مراقب حتی چند کیلوگرم اضافه وزن خود باشید. در ادامه به بررسی این که چرا چاقی شکمی خطرناک است و چگونه از آن پیشگیری کنیم، می‌پردازیم:


بیشتربخوانید


چرا چربی شکمی خطرناک است؟
متخصصان حوزه سلامت می‌گویند چربی که در حفره شکمی ذخیره می‌شود، برای سلامت بسیار خطرناک است. چنان‌چه «تریستا بست»، متخصص تغذیه در آمریکا می‌گوید: «چربی احشایی به چندین دلیل برای سلامت خطرناک به شمار می‌آید. چون این چربی بر قلب و دیگر اندام‌های حیاتی فشار وارد می‌کند و سبب بروز بیماری‌های مزمن می‌شود.»

زیره سبز
برای کاهش توده چربی احشایی اضافه کردن زیره سبز را به برنامه غذایی خود در نظر داشته باشید. استفاده مداوم و طولانی مدت از زیره سبز با تنظیم انسولین بدن، به کاهش رسوبات چربی در سراسر بدن کمک می‌کند.

غذا‌های تخمیر شده
غذا‌های تخمیر شده برای کاهش توده‌های چربی بدن مفید است. گنجاندن مواد غذایی تخمیر شده مانند ماست، کفیر و کلم ترش تأثیر مثبتی بر گوارش و تنظیم وزن و توده چربی شکم دارد.

ماهی چرب
ماهی، غنی از اسید‌های چرب امگا۳ است که به از بین بردن چربی‌های احشایی خطرناک کمک می‌کند.

سبزی‌های برگ تیره
اسفناج و کلم پیچ برای افزودن فیبر و مواد غذایی ضروری به رژیم غذایی عالی است، زیرا می‌تواند به شما کمک کند تا از چربی‌های احشایی خلاص شوید. این سبزیجات منابع غنی از کلسیم به شمار می‌رود. کلسیم یک ماده معدنی است که هورمون‌های ذخیره چربی را کاهش می‌دهد و با کاهش چربی احشایی در افراد چاق یا دارای اضافه وزن مرتبط است.

چای سبز بنوشید
چای سبز یک نوشیدنی فوق العاده سالم است. این ماده حاوی کافئین و آنتی اکسیدان گلیات (EGCG) است که هر دو به نظر می‌رسد سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد. نوشیدن چای سبز همراه با ورزش کردن باعث افزایش آب شدن چربی شکم می‌شود.

کاهش استرس
استرس با تحریک غدد فوق کلیوی باعث آزاد شدن هورمون استرس (کورتیزول) می‌شود که آن هم باعث تولید چربی شکمی می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد که سطح بالای کورتیزول اشتها را افزایش می‌دهد و باعث ذخیره چربی شکمی می‌شود. پیشنهاد برای رژیم کاهش چربی در زمستان سوپ و آش‌های گرم که از حبوبات مغذی تهیه می‌شود.

وعده‌های غذایی خوبی برای این فصل هستند. در این فصل بهتر است از میوه‌هایی که مواد مغذی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند، بیشتر استفاده کنید. حبوبات و مغز‌ها برای تامین ویتامین B و ... مناسب است. یکی از مشکلات شایع در فصل زمستان دهیدراته شدن (کم آبی) بدن است؛ بنابراین به طور منظم و متناسب با نیاز بدن آب بنوشید. هنگامی که آب بدن به میزان کافی باشد، سلول‌ها مواد مغذی را بهتر جذب می‌کنند.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.