به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی اکبر ابراهیمی معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اصفهان گفت: آمار دقیقی از تعداد معتادان استان نمیتوان به دست آورد، زیرا تمام معتادان، برای درمان مراجعه نمیکنند.
وی افزود: معتادانی که برای درمان مراجعه میکنند شامل دو دسته میشوند: اول آنانی که داوطلبی آمده و بضاعت مالی دارند؛ بنابراین خودشان مبلغ را میپردازند یا معتادانی که بضاعت ندارند و از بهزیستی یارانه دریافت میکنند.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اصفهان به دسته دوم اشاره داشت و گفت: گروه دوم معتادان متجاهر هستند که توسط پلیس دستگیر شده و به مراکز ترک اعتیاد ما منتقل میشوند.
ابراهیمی از بانوان معتاد سخن به میان آورد و گفت: بانوان معتاد مستقر در مراکز اقامتی ترک اعتیاد نیز شامل همین دو دسته میشوند.
وی نکتهای را شایان توجه دانست و گفت: موضوع مهم آن است که تعدادی از این بانوان مادر هستند، بنابراین خدماتی برای کودک آنها نیز باید در نظر گرفته شود.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اصفهان افزود: بعضی از این مادران ممکن است که همسر یا خانواده دارای صلاحیت برای نگهداری فرزندانشان داشته باشند؛ بنابراین کودکشان را به آنها سپرده و با آرامش خاطر در مراکز اقامتی ما اقدام به ترک میکنند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد:، اما بعضی دیگر ممکن است که چنین شرایطی را نداشته باشند؛ در این صورت فرزندان آنها به مراکز شبه خانواده منتقل میشوند.
وی به اعتیاد کودکان اشاره کرد و گفت: اگر کودکان آنان نیز دچار اعتیاد شده باشند، در همان مراکز شبه خانواده تحت درمان دارویی قرار میگیرند.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اصفهان در پایان اضافه کرد: پس از آن که سرپرست، چه مادر و چه پدر از اعتیاد پاک شدند، با تأیید مقام قضایی، کودکشان به آنها بازگردانده میشود.
انتهای پیام/ص