سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان روان شناسی و مشاوره کشور :

وجود یک روان شناس در مدارس الزامی است

حاتمی گفت: در حال حاضر در کشور نزدیک به ۱۲۰ هزار مدرسه وجود دارد که باید در هر مدرسه یک روان شناس وجود داشته باشد.

محمد حاتمی رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازگشایی مدارس و در معرض ویروس کرونا بودن دانش آموزان، گفت: کودکان نزدیک به ۲ سال می شود که در قرنطینه خانگی بوده اند، لذا ممکن است با ورود به مدارس آنها با مشکلات و آسیب های روحی و روانی رو به رو شوند.

او افزود: به همین منظور و طی جلساتی با وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده شد در هر مدرسه یک روانشناس و یا مشاوره حضور داشته باشد تا علاوه بر ایجاد انگیزه و روحیه در میان دانش آموزان به معلمین نیز کمک کرده تا در ساعات حضور در مدارس مشکلات به وجود امده را تا حدودی فراموش کرده و با ذهن آزاد به دانش آموزان آموزش دهند.

حاتمی ادامه داد: حضور مشاوران و روان شناسان در مدارس در حال حاضر می تواند توقف ۲ ساله قرنطینه خانگی را هم برای معلمان و هم دانش آموزان به نحوی جبران کند، بنابراین حضور یک روان شناس به نوعی می توان گفت در مدارس الزامی است که هم دانش آموزان را غربالگری کرده و هم در کار آنها مداخله کرده تا مشکلات روحی و روانی آنها را تهدید نکند.

رئیس سازمان روان شناسی و مشاوره کشور بیان کرد: حضور یک روان شناس حتی برای جلسات اولیا و مربیان حائز اهمیت است زیرا با آموزش مشاوران و روان شناسان میزان سواد سلامت والدین نیز بالا رفته و آنها در محیط خانه نیز می توانند ذهن کودکان را از هرگونه آسیب روانی دور کرده و برای آنها ایجاد انگیزه کند.

او اظهار کرد: در حال حاضر در کشور نزدیک به ۱۲۰ هزار مدرسه وجود دارد اما در وزارت آموزش و پرورش حدود ۲۰ هزار روان شناس و مشاوره دارد، بنابراین این تعداد روان شناس برای تمامی مدارس سراسر کشور کم است و توصیه می شود در همه مدارس کشور باید یک روان شناس و یک مشاوره وجود داشته باشد. 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.