به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گود مورنینگ آمریکا، اختلال خوردن (eating disorders) یکی از اختلالات رایجی است که مربوط به نحوه غذا خوردن افراد میشود. برای مثال اگر کسی کمتر یا بیشتر از میزان لازم غذا میخورد و یا پس از مصرف غذا به طور عمدی استفراغ میکند از این اختلال رنج میبرد. این موضوع در حقیقت یک نوع اختلال روانی است.
تحقیقات جدید در آمریکا نشان میدهد شمار افرادی که به دلیل اختلال خوردن در بیمارستان بستری شده اند از زمان همه گیری کرونا دو برابر شده است. دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا میگویند این موضوع از ماه مِی سال ۲۰۲۰ تشدید شده است.
محققان مشاهده کردند بیشتر افراد بستری شده در بیمارستان طی این مدت از بی اشتهایی عصبی، پرخوری عصبی و اختلالات غذایی نامشخص رنج میبردند اما چه چیز سبب تشدید این اختلال در مردم همزمان با همه گیری کرونا شده است؟
متخصصان معتقدند در این موضوع عوامل مختلفی دخیل هستند. شرایط همه گیری کرونا که باعث افزایش قرنطینه و محدودیتهای اجتماعی شد، واهمه مردم از خرید از فروشگاهها به عنوان مراکز همه گیری که منجر به خرید با حجم بالا شد، بسته شدن مدارس و دانشگاهها و مواردی از این دست بر گسترش اختلال خوردن تاثیر داشته است.
همچنین همه گیری کرونا باعث تشدید بیماریهای روانی و اختلالات عصبی در جامعه آمریکا شده است که ریشه اصلی اختلال خوردن محسوب میشود. مرکز ملی اختلال خوردن آمریکا میگوید میزان تماس تلفنی و تماس اینترنتی برای مشاوره درباره این اختلال نسبت به سال میلادی ۲۰۱۹ شاهد رشد ۷۰ درصدی بوده است.
کلر میسکو، روانشناس آمریکایی در این باره میگوید: ما هم اینک شاهد گسترش اضطراب و نگرانی در میان مردم هستیم. برای کسانی که از اختلال خوردن رنج میبرند یا کسانی که دوره بهبودی از این اختلال را طی میکنند همه گیری کرونا باعث استرس و فشار بیشتر شده که به تشدید بیماری منجر میشود.
اختلال خوردن مسئلهای نیست که قابل درمان نباشد. توصیه میشود افرادی که از این اختلال رنج میبرند به روانشناس جهت مشاوره مراجعه کنند. از آنجا که ریشه این موضوع اضطراب، استرس و نگرانی است، روانشناس میتواند با شناسایی عوامل دخیل در این موضوع به بهبود حال فرد کمک کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/