سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش دستور پخت وانتان گوشت و مرغ + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه وانتان گوشت و مرغ را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه وانتان گوشت و مرغ دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

آرد نول ۲پیمانه، تخم مرغ ۱عدد، زردچوبه ۱قاشق چای خوری، آب به میزان لازم، پنیر موزارلا ۵۰گرم، پنیر پارمزان ۳قاشق سوپ خوری، پیاز ۱عدد نگینی، گوشت چرخ شده ۱۰۰گرم، پیازچه ۱۰ساقه، سیر ۱حبه، پاپریکا، پودپیاز، آویشن، نمک، جعفری ساطوری۳قاشق سوپ خوری، هویج نگینی پخته ۳قاشق سوپ خوری

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله وانتان گوشت و مرغ را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.