باشگاه خبرنگاران جوان گزارش میدهد؛
آتشبس لبنان در آستانه انقضا به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه ناگت بلو دعوت کرد.
برای تهیه این ناگت خوش طعم احتیاج داریم به:
نان باگت 2 عدد، پنیر پیتزا به میزان لازم، پودر سوخاری به میزان لازم، سینه مرغ 1 عدد، ژامبون 5 عدد، پودر سیر نصف قاشق چای خوری، فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری، نمک 1 قاشق چای خوری، پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری، تخم مرغ 2 عدد، سس خردل 1 قاشق غذاخوری، روغن به میزان لازم، شیر نصف لیوان
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ناگت بلو را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
غذاشم خوب بود
ممنون