به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی رضوانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در نشست هم اندیشی تاثیر جایگاه علمی والدین در نهادینه شدن فرهنگ مطالعه در فرزندان شهر نمونه گردشگری بسطام در مدرسه علمیه خواهران فاطمه بنت اسد (س) این شهر افزود: کودکان باید بدون ترس، اضطراب و فشار روانی کتاب را مطالعه کنند تا بیشتر با کتاب مانوس شوند.
وی با بیان اینکه رفتار، کردار و سخنان پدر و مادرها در خانواده آیینه تمام نمایی برای پرورش فرزندان محسوب میشود، ادامه داد: ۷۳ درصد یادگیری افراد از راه دیدن و ۱۳ درصد دیگر نیز از راه شنیدن انجام میشود.
به گفته وی، به پا دادشتن نماز اول وقت و عادت به مطالعه روزانه در یک زمان مشخص به عنوان یک رفتار منظم در ذهن فرزندان نقش میبندد.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: روایتهای دینی و تاکید بزرگان و امامان بر تبلیغ و دعوت عملی مردم به امور به جای گفتار شفاهی و زبانی است.
رضوانی افزود: تحقیقات دانشمندان به تاثیر رفتار و کردار و سخنان والدین قبل از تولد نوزاد در پرورش کودکان با انگیزه را نشان میدهد که در دین اسلام هم بر این مهم بسیار تاکید است.
امام جمعه موقت شاهرود هم در این نشست گفت: حواس پنجگانه، محیط اطراف ما، والدین، اراده در علم آموزی نسلها بسیار تاثیر گذار و مکمل است.
انتهای پیام/ح