سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد؛

فعالیت ۲ واحد پرورش بلدرچین با ظرفیت تولید ۱۰ تن گوشت در هر دوره

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از فعالیت دو واحد پرورش بلدرچین دارای پروانه در سطح استان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علیرضا قراگوزلو مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ظرفیت این دو واحد پرورش بلدرچین در شهرستان‌های فامنین و رزن جمعا ۵۵ هزار قطعه بوده و روزانه دارای دو تن تولید تخم مولد (مادر) هستند.

او ظرفیت واحد پرورش بلدرچین شهرستان رزن را ۳۰هزار قطعه و شهرستان فامنین را ۲۵هزار قطعه برشمرد و افزود: این واحد‌ها به صورت دوره‌ای دارای تولید گوشت بوده و در هر دوره جمعا ۱۰ تن تولید گوشت بلدرچین دارند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان  تصریح کرد: در هر دوره واحد پرورش بلدرچین شهرستان رزن دارای ۷.۵ تن و واحد شهرستان فامنین سه تن تولید گوشت بلدرچین است.

قراگوزلو با بیان اینکه پروتئین موجود در گوشت بلدرچین از پروتئین موجود در گوشت پرندگان دیگر ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر است، تاکید کرد: گوشت بلدرچین منبع خوبی از روی، آهن، ویتامین B ۶، تیامین، نیاسین، مس، فسفر، ریبوفلاوین و سلنیوم، سرشار از امگا ۳، غنی از ویتامین‌های A، B، C آهن و اسید‌های آمینه ضروری و میکرو المان‌ها و فاقد کلسترول مضر به حساب می‌آید.

گوشت پرنده بلدرچین از جمله منابع پروتئینی است که آرام آرام جای خود را در سفره‌های ایرانی باز می‌کند و ویژگی‌های استثنایی این پرنده و سودآوری تولید آن موجب جلب توجه پرورش دهندگان طیور شده است.

انتهای پیام/د.ا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.