به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه آش بادنجان دعوت کرد.
برای تهیه این آش خوش طعم ملایری احتیاج داریم به:
گوشت سردست ۳۰۰ گرم، بلغور گندم ۳۰۰ گرم، لوبیاچیتی و لوبیاسفید جمعا ۱۰۰ گرم، نخود ۱۰۰ گرم، کشک ۲۰۰ گرم، بادنجان ۱ کیلو، پیاز ۴ عدد، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم، پیاز ۴ عدد، سیر داغ و نعنا داغ به میزان لازم، روغن به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله آش بادنجان ملایر را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/