طرز تهیه آش سه‌نگه سیر کردستان + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه آش سه‌نگه سیر را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه آش سه‌نگه سیر دعوت کرد.

برای تهیه این آش کردستانی خوش طعم احتیاج داریم به:

 سینه مرغ کامل یک عدد، برنج نیم دانه 1/2 پیمانه، عدس 1/2 پیمانه، کشک 5 قاشق غذاخوری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم، پیاز 3 عدد، سیر 3 حبه، نعنا داغ به میزان لازم، روغن به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله آش سه‌نگه سیر کردستان را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.