به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه آش سهنگه سیر دعوت کرد.
برای تهیه این آش کردستانی خوش طعم احتیاج داریم به:
سینه مرغ کامل یک عدد، برنج نیم دانه 1/2 پیمانه، عدس 1/2 پیمانه، کشک 5 قاشق غذاخوری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم، پیاز 3 عدد، سیر 3 حبه، نعنا داغ به میزان لازم، روغن به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله آش سهنگه سیر کردستان را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/