به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عمامه سفیدش را در آورد و قدم زنان به گوشه حیاط رفت و آن را روی تخته چوبی گذاشت. عبای قهوه ای خاک خوردهای که بر تن داشت نشان از خدمت به خلق می داد، تا چشم بر هم زدم آن را هم در آورد و به گوشه آرماتور دیوار که تا نصف بلوک چینی شده آویزان کرد.
برایم جالب بود که این روحانی اکنون باید بر روی منبر مردم را به راه راست هدایت کند؛ اما اینجا و در میان این آجر و ماسه ها چه کار می کند؟
به او نزدیک شدم و پرسیدم اینجا در میان دیوارهای آجری تازه بر هم چیده چه می کنید؟ در حالی که دستکش های قرمز ایمنی را می پوشید گفت: جهاد در راه خدا فقط محدود به انجام فرایض عبادی نمی شود!
از او خواستم کمی بیشتر درباره خود و کارش برایم بگوید.
حسین محمدی مسئول گروه جهادی نجوا هستم، نامگذاری و تشکیل گروه جهادی نجوا که بر گرفته از نیروهای جوان و انقلابی است از سال ۹۷ با ۶ تن از دوستان شکل گرفت.
او در خصوص آغاز فعالیت های اجتماعی گروه جهادی نجوا گفت: فعالیت های ما در فروردین ماه سال ۱۳۹۹ در اوج شیوع ویروس کرونا برای لبیک گفتن به امر مقام معظم رهبری آغاز شد که به حول و قوه الهی از آغاز تا به امروز توانستیم، طی ۲۵ مرحله در قالب توزیع بسته های معیشتی و کمک های مومنانه به قشرهای آسیب پذیر شهر و دیارمان خدمت رسانی کنیم.
محمدی بیان کرد: در این ۲۵ مرحله اولین کار مهم جا انداختن فرهنگ اسلامی عقیقه، رفع و دفع بلا بین مردم بود که با گروه جهادی نجوا رقم خورد و به واسطه همین اقدام موفق شدیم ۱۲ ذبح گوسفند به نیت عقیقه داشته باشیم و گوشت این گوسفندان را همراه با بسته های معیشتی میان نیازمندان توزیع کنیم.
مسئول گروه جهادی نجوا تصریح کرد: قیمت هر بسته معیشتی اوایل بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان بود اما بعداز گذشت چند مرحله به دلیل گرانی، بسته ها به ۲۵۰ تا ۳۰۰ مورد افزایش یافت و در مجموع، این گروه جهادی نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان در این مدت با حمایت خیرین به محرومین خدمت رسانی کرده است.
او ادامه داد: توزیع بسته های معیشتی به مبلغ ۲۵۰ هزارتومان برای هر خانواده، خرید پوشاک و کفش، کمک برای هزینه های درمانی اعم از دارو و پول ویزیت، کمک در جهت پرداخت اجاره مسکن، وام قرض الحسنه به نیازمندان، نیروی خدماتی و جهادی برای رفع محرومیت زدایی در بحث ساخت و ساز مسکن، پرداخت هزینه های آموزشی و علمی برای نیازمندان، پرداخت هزینه بخشی از جهیزیه برای عروس و دامادهای نیازمند، پرداخت بدهکاری و آزاد کردن زندانیان جرائم غیر عمد، پرداخت هزینه کمپهای اعتیاد برای ترک معتادان متاهل، پرداخت هزینه مصالح ساختمانی برای رفع محرومیت زدایی از خدمات این گروه جهادی است.
محمدی افزود: پرداخت خیرات پنجشنبه ها و صدقات روزجمعه و اول هرماه قمری به حساب گروه، کمک به نیازمندان، روزه و نماز استیجاری که هزینه آن صرف محرومان شناسایی شده از سوی گروه می شود، ساخت مسجد و خانه عالم برای ترویج فرهنگ اسلامی در روستاها، مشاوره به خانواده ها در موضوع آسیب های اجتماعی و رفع مشکلات خانوادگی و درگیری های قبیلهای از جمله خدماتی است که این گروه جهادی ارائه می دهند.
مسئول گروه جهادی نجوا اضافه کرد: پدر، همسر، پدر خانم، اقوام و خیران نقش به سزایی در شکل گیری و تداوم این گروه جهادی داشته اند و از جمله نیرو های فعال گروه می توان به اصلانی و سید ساداتی که از طلاب حوزه علمیه قم هستند و به مدت یکسال به عنوان نیروهای جهادی از قم به ممسنی آمدند تا با حجت الاسلام محمدی مسئول گروه جهادی کارها را برای خدمت رسانی به مردم شهید پرور ممسنی پیش ببرند اشاره کرد.
از او در رابطه با شیرین ترین خاطره ای که در این گروه جهادی داشته پرسیدم و او گفت: با توجه به وضعیت بد معیشتی و اقتصادی مردم با خاطره های تلخی روبرو بوده ایم، اما من به مدت ۱۱ شبانه روز در بخش کرونایی بیمارستان ممسنی حضور داشتم و افراد بیمار همیشه لطف داشتند و ادای احترام می کردند و به قول خودشان با دیدن من انرژی و روحیه می گرفتند.
محمدی بیان کرد: گروه جهادی نجوا توانسته این خدمات ارزشمند را ارائه دهد و از تمام خیران و معتمدانی که توانایی کمک و حضور در گروه را دارند دعوت به عمل می آید که به یاری ما بشتابند و در این امر مهم یاری گر باشند.
منبع: فارس
انتهای پیام/ت