به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید مصطفی موسوی زاده رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد و مسئول برگزاری ششمین همایش ملی زعفران با اشاره به اینکه همایش ملی زعفران در گناباد آغاز به کار کرد؛ گفت: این همایش در محورهای فناوریهای تولید و پس از برداشت زعفران، مصارف و کاربردها و بازاریابی و اکوتوریسم زعفران برگزار میشود.
او افزود:فناوریهای تولید زعفران شامل ژنتیک، اصلاح نباتات، بیوتکنولوژی، اکولوژی، فیزیولوژی و بیولوژی زعفران، فناوریهای کاشت، داشت و برداشت، مدیریت آفات، بیماریها و علفهای هرز، مدیریت مصرف منابع و بهره وری تولید، مکانیزاسیون تولید، تنوع گونه ها و ذخایر ژنتیک و فناوریهای پس از برداشت زعفران در زیربخشهای فرآوری و بسته بندی، فیتوشیمی، شناسایی، استخراج و خالص سازی مواد موثره، آنالیز، کنترل کیفیت و استانداردها و نوآوری و تولید محصولات دانش بنیان تقسیم بندی میشود.
رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد ادامه داد: مصارف غذایی، مصارف دارویی، فارماکولوژی، کاربردهای آرایشی، بهداشتی و صنعتی، اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی، کارآفرینی و اشتغال، برندسازی و بازاریابی، صادرات و تجارت جهانی زعفران، فرهنگ و دانش بومی، یافته های باستان شناسی، اگروتوریسم و نقش زعفران در توسعه پایدار روستایی دیگر محورهای همایش ملی زعفران است.
موسوی زاده بیان کرد: ۱۷۰ مقاله در قالب محورهای همایش ملی زعفران از صاحبنظران، دست اندرکاران و پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه ششمین همایش ملی زعفران ارسال شد که ۸۵ عنوان مقاله برای طرح در مدت ۲ روز برگزاری این همایش پذیرفته شد.
انتهای پیام//م.ج