سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برداشت سه هزار و ۱۵۰ تُن محصول خرما از نخیلات قصرشیرین/برداشت ذرت از سطح چهار هزار هکتار مزارع گیلانغرب

رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین گفت: سه هزار و ۱۵۰ تُن محصول خرما از نخیلات این شهرستان مرزی و گرمسیری برداشت و روانه بازار مصرف شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،مراد محمودیان فرد رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین گفت : میزان محصول از سطح ۷۰۰ هکتار از نخیلات بارور برداشت شد و میزان عملکرد تولید خرما در هر هکتار چهار و نیم تُن بود.

او گفت : ارقام تولیدی خرما در این شهرستان شامل زاهدی، اشرسی، برحی، ربی، پیارم. خضراوی. جعفری، مجول، استعمران و ازرق است، ولی در برخی ارقام رطب نیز وجود دارد.

رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین افزود: کار برداشت خرما در این شهرستان بخاطر دمای پایدار و بالا امسال زودتر از سال‌های قبل آغاز شد.

محمودیان فرد افزود: شهرستان قصرشیرین چهار هزار هکتار باغ مثمر دارد که از این میزان ۸۸۰ هکتار نخلستان خرما است که ۷۰۰ هکتار آن نخلیات مثمر بارور هستند.

او ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده قرار است که رقم خرمای «مجول» که یکی از رقم‌های تجاری است و قیمت آن چندین برابر رقم خرمای اشرسی است به میزان ۲ هزار نخل وارد شهرستان شده و کاشت شود.

محمودیان‌فرد ادامه داد: براساس برنامه سازمان جهاد کشاورزی و تاکید رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص استفاده بهینه از آب و خاک شهرستان، با تلاش مجموعه این مدیریت در سال جاری حدود ۸۰ هکتار به سطح زیر کشت نخلیات قصرشیرین اضافه شد.

رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین گفت: باغداران و کشاورزان جهت گسترش و احداث نخلستان خود به مجموعه جهاد کشاورزی در شهرستان مراجعه کنند .

ذرت کشت دوم پس از برداشت گندم است

رئیس جهاد کشاورزی گیلانغرب از برداشت ذرت از سطح چهار هزار هکتار مزارع این شهرستان خبر داد و گفت : ذرت به عنوان کشت دوم پس از برداشت گندم در سال زراعی جاری انجام شده و عملکرد تولید آن در هر هکتار سطح زیر کشت هفت تُن است.

سعید حیدرپور افزود: پیش بینی می‌شود امسال در مجموع ۲۸ هزار تُن محصول ذرت از مزارع شهرستان برداشت شود که نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد افزایش تولید دارد.

رئیس جهاد کشاورزی گیلانغرب ادامه داد: با توجه به افزایش سطح زیر کشت اراضی پایاب سد‌ها به سامانه‌ی آبیاری تحت فشار، یک هزار هکتار به اراضی زیر کشت ذرت در سطح شهرستان اضافه شده است.

حیدرپور ادامه داد: تعداد پنج کارگاه ذرت خشک کنی فعال به این منظور درنظر گرفته شده و تعداد ۳۵ دستگاه کمباین نیز کار برداشت را به انجام می‌رسانند.

او گفت: گیلانغرب به عنوان دومین شهرستان وسیع استان کرمانشاه از جمله مناطق دارای فصول مختلف و همزمان است که قابلیت کشت بسیاری از محصولات کشاورزی را به لحاظ تنوع آب و هوا و خاک دارد.

حیدرپور افزود: سالیانه بیش از ۱۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید می‌شود .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.