سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد:

تدوین نظام‌نامه حقوقی برای هر رده ایثارگری

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، از تدوین نظام‌نامه حقوقی برای هر رده ایثارگری خبر داد و گفت: بر اساس آن مشخص می‌شود که به هر ایثارگری باید چه خدماتی ارائه شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در همایش ایثارگران و جامعه هدف استان با موضوع روز ۱۳ آبان و استکبارستیزی که در محل بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان برگزار شد اظهار داشت: هر مطالبه و درخواستی از سوی ایثارگران که مطابق قانون باشد را رسیدگی می‌کنیم و خدمات این بنیاد هوشمند می‌شود تا هر ایثارگری بتواند از طریق تلفن همراه خدمت مورد نیاز خود را پیگیری و دریافت کند.


بیشتر بخوانید


او افزود: هر نوع خدمتی که از سوی بنیاد و شهید و امور ایثارگران از جمله خدمات بستری، درمان و نیاز به آسایشگاه باشد از این طریق به افراد متقاضی ارائه می‌شود.

قاضی‌زاده‌هاشمی اضافه کرد: برای اجرای این اقدام مهم یک تیم فنی و منابع مالی نیاز است که مراحل ابتدایی آن آغاز شده و به تدریج محقق می‌شود تا همه چیز روشن و شفاف و قابل گزارش‌گیری باشد و بدین ترتیب هیچ اطلاعاتی پنهان نخواهد ماند و خدماتی که طبق قانون از بیت المال ارائه می‌شود باید به طور کامل عادلانه باشد.

او همچنین از تدوین نظام‌نامه حقوقی برای هر رده ایثارگری خبر داد و گفت: بر اساس آن مشخص می‌شود که به هر ایثارگری باید چه خدماتی ارائه شود.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: گزارشی در خصوص رعایت قوانین ایثارگری از سوی دستگاه‌ها به مجلس ارائه می‌دهیم و اگر لازم باشد رسیدگی یا عدم رسیدگی دستگاه‌ها به قوانین ایثارگری را تدوین و به مقامات بالاتر نیز ارائه می‌کنیم.

او با بیان اینکه در بنیاد شهید و امور ایثارگران قصد تغییر رویکرد داریم، افزود: این در حالی است که باید همگان در برابر قانون تمکین کنند و اصلاح و یا وضع قانون جدید هزینه‌بر و زمانبر است و در حال حاضر باید مطابق با قوانین موجود امور را رسیدگی کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: ۹ هزار پرسنل در این بنیاد داریم که ۷۰ درصد آن هم از جامعه ایثار و شهادت بوده و همگی خادم هستند.

او در خصوص انتخاب مدیران این بنیاد نیز توضیح داد: در خصوص مدیران هم در بخش اقتصادی وابسته به بنیاد و هم در بخش اداری رویکرد جدید در نظر گرفته شده به این صورت که هر فرد شایسته‌ای که هر فردی می‌شناسد با اولویت جامعه هدف، در سامانه‌ای به نام "شمسا" در مورد مدیران سیاسی و در سامانه امساک در مورد بخش اقتصادی معرفی کنند تا از آن‌ها آزمون و امتحان گرفته شود.

قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر اینکه با سلیقه‌گرایی در انتخاب مدیران مخالفیم، تصریح کرد: در انتخاب مدیران نه سلیقه خودمان و نه سلیقه دیگران ملاک نیست بلکه بر اساس آزمون استاندارد و مصاحبه روانشناسی و مدیریتی، افراد واجد صلاحیت انتخاب و به آن‌ها گواهی‌نامه اعطا می‌شود و چنانچه هریک از این افراد محبوبیت بیشتری داشته باشند و بیشترین اجماع برآن باشد آن فرد را انتخاب می‌کنیم.

او افزود: همچنین زمانی که ۳۳ درصد جامعه هدف از آن ناراضی باشد آن را عزل می‌کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی همچنین از اعطای همه اختیارت به مدیران کل در استان‌ها خبر داد و گفت: تمامی اختیارت را تفویض کرده تا خدمات‌رسانی به جامعه هدف بهتر انجام شود.

او در پایان خطاب به ایثارگران این استان، گفت: شما نخبگان اعتقادی و سیاسی هستید و زمانی که انقلاب نیاز به همراهی داشت، شما از محدود افرادی بوده‌اید که به حفاظت از دین خدا و انقلاب پرداخته‌اید که ما قدر شما را می‌دانیم.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.