سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت قم :

۴۴ واحد صنعتی در قم طرح توسعه خود را اجرا کردند

شاملی گفت:طی شش ماهه نخست امسال بهره‌برداران ۴۴ واحد صنعتی فعال در استان قم طرح توسعه خود را با سه‌هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال برای ۸۳۴ به‌ اجرا درآوردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،عبدالرضا شاملی معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت قم روز سه‌شنبه درجلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم درسالن کرامت استانداری، بیان کرد: روند شکل گرفته برای توسعه فعالیت واحد‌های تولیدی استان و استفاده حداکثری از ظرفیت آن‌ها مطلوب بوده و در این بخش قم با جهش خوبی مواجهه است.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در ادامه به برخی دستاورد‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم اشاره و افزود: درشش ماهه نخست امسال ۱۳۸واحد مورد تولیدی استان مورد بازدید اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قرار گرفته‌است.

شاملی تاکید کرد: همچنین در زمینه احیای واحد‌های راکد و غیر فعال استان، طی شش ماهه نخست امسال با تلاش صورت گرفته ۱۷ واحد راکد به چرخه تولید بازگشت.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت قم همچنین با اشاره به بهره‌برداری و اتمام طرح‌های نیمه تمام صنعتی قم گفت: در این ارتباط ۷۰ پروانه بهره‌برداری در استان با سرمایه‌گذاری ۷۲۷ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای دو هزار و ۳۸۴ تن صادر شد.

شاملی ادامه داد: در خصوص عملیاتی ساختن طرح جهش تولید نیز در شش ماهه نخست امسال، چهار طرح تولیدی در قم فعالیت خود را آغاز کرد.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت فعالیت معادن برای پیشبرد برنامه‌های اقتصادی استان، گفت: در همین رابطه هفت معدن در شش ماهه نخست به چرخه فعالیت بازگشت.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحد‌های صنعتی قم حدود ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده‌است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارند.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.